• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2021

15:00 >> 17:37

PARTIZAN OPET NA PLUS TRI! Teška pobeda crno-belih nad Novim Pazarom /VIDEO/

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN OPET NA PLUS TRI! Teška pobeda crno-belih nad Novim Pazarom /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su na svom stadionu ekipu Novog Pazara rezultatom 2:0

Utakmica u Humskoj igrana je u okviru 19. kola Superlige Srbije, a meč su rešili rezervisti Marko Milovanović i Nemanja Jović.

Partizanovi biseri su u igru ušli na poluvremenu, a golove vredne tri boda su postigli u 50. i 59. minutu.

Milovanović je mrežu gostiju načeo pogotkom glavom posle centaršuta Kvinsija Meniga sa desne strane, a konačan rezultat je postavio Nemanja Jović iz penala, nakon što je prethodno Rikardo Gomeš srušen u kaznenom prostoru.

Osim ta dva gola, za sat i po fudbala u Humskoj je viđena samo još jedna prava šansa, a nju je u završnici prvog poluvremena propustio Kvinsi Menig.

Pored toga, može se reći da je publika u prvih pola sata, kao i u poslednjih 30 minuta mogla slobodno da odspava na tribinama.

Posle ovog trijumfa, Partizan opet ima tri boda više od Crvene zvezde i nastavio je da grabi ka tituli jesenjeg prvaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

PARTIZAN - NOVI PAZAR 2:0 (0:0)

/Milovanović 50, Jović 59p/

Stadion: FK Partizan. Sudija: Stojanović Andrija

PARTIZAN:Stevanović – Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić (od 80. Lutovac) – Menig (od 69. Holender), Pavlović (od 46. Jović), Pantić (od 46. Milovanović) – Rikardo (od 69. Šćekić).

NOVI PAZAR: Vujanac – Vlajković, Pavišić, Delimeđac (od 46. Islamović), Zimonjić – Lončar (od 63. Alić), Joksimović (od 63. Bubanja) – Mladenović, Kiković (od 46. Maksimović), Dimić – Ratković (od 72. Mihailović).

TOK MEČA

Drugo poluvreme

Kraj! Partizan je slavio sa 2:0!

Igraće se još tri minuta.

87. minut - Zapretio je Holender, ali je Vujanac dobro intervenisao na golu Pazaraca.

84. minut - Šutirao je još jednom Milovanović glavom, ali ovog puta neprecizno.

78. minut - Saničanin je šutirao glavom posle kornera, ali nije bilo opasnosti po gol gostiju.

70. minut - Od trenutka kada je Partizan duplirao prednost, tempo utakmice je ponovo pao i sličan je onom iz većeg dela prvog poluvremena.

59. minut - GOL! Nemanja Jović je povisio na 2:0!

57. minut - Penal za Partizan!

53. minut - Milovanović je bio u još jednoj šansi, ali je šutirao loše.

50. minut - GOL! Partizan vodi 1:0! Gol je dao mladi Marko Milovanović koji tek što je ušao sa klupe.

Počelo je drugo poluvreme. Nemanja Jović i Marko Milovanović menjaju Lazara Pavlovića i Danila Pantića u ekipi Partizana. Kod gostiju Sead Islamović i Igor Maksimović zamenili Mirzu Delimeđca i Danka Kikovića.

Prvo poluvreme

Poluvreme! Bez golova u Humskoj u prvom delu!

Igraće se još četiri minuta u prvom delu.

44. minut - Ogromna šansa za Partizan! Menig sa šest metara šutira direktno u golmana gostiju Vujanca.

37. minut - Prva prava opasnost na utakmici. Urošević je iz poluvoleja šutirao desnom nogom, ali je lopta prošla nedaleko od okvira gola Novog Pazara.

34. minut - Imao je Partizan slobodan udarac iz dobre pozicije, ali je Jojić pogodio samo živi zid.

30. minut - Crno-beli drže loptu u svom posedu, ali sa njom ne rade ništa smisleno. Mučnih pola sata za gledanje u Humskoj.

22. minut - Prva polušansa na meču. Imao ju je Menig, ali je užasno šutirao levom nogom.

18. minut - Utakmica je nastavljena.

16. minut - Sudija Andrija Stojanović je morao da prekine na kratko meč zbog dima koji je stigao sa tribina nakon bakljade.

10. minut - Veoma spor tempo na startu utakmice, pa za sada  na beogradskom pljusku nema nikakvih uzbuđenja.

1. minut - Utakmica je počela! 

Igrači dva tima izlaze na teren noseći majice sa likom Momčila Moce Vukotića, legende Partizana, koji je preminuo pre dva dana. Majice nose i sudije.

15.02 - Trener Partizana Aleksandar Stanojević napravio nekoliko izmena u timu u odnosu na prošlo kolo. Na golu je Nemanja Stevanović, a u odbranu su se vratili oporavljeni Igor Vujačić, kao i Aleksandar Miljković. Šansu je i danas dobio Lazar Pavlović.

15.00 - Pratoze iu Informer.rs meč između Partizana i Novog Pazara u 19. kolu Superlige!.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laki

pre 2 godine

Koji po redu smesan penal za Partizan. Rodrigo se uvlaci izmedju dva igraca i nikako ne moze da se tu provuce a da se ne zakaci za protivnick a kolena. Cisto isceniranje. Sta je trevalo da protivnicki igraci se pomere i n aprave mesta da Rodrigo prodje. Ne verujem da sud ija nezna da to ne moze da bude penal .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija