• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2021

17:01 >> 21:20

BLEDI PARTIZAN NA MIŠIĆE OBEZBEDIO PROLEĆE U EVROPI! Anortozis mogao do IZNENAĐENJA u Humskoj!/VIDEO/

Starsportphoto

Partizan

BLEDI PARTIZAN NA MIŠIĆE OBEZBEDIO PROLEĆE U EVROPI! Anortozis mogao do IZNENAĐENJA u Humskoj!/VIDEO/

Podeli vest

Partizan je remizirao sa Anortozisom u Humskoj 1:1 (1:1) i obezbedio drugu poziciju u grupi Lige konferencija, koja mu je obezbedila proleće u Evropi

Fudbaleri Partizana kao drugoplasirani odlaze iz grupe B u baraž za osminu finala Lige konferencija!

Partizan je bio bolji rival tokom prvih 45 minuta, ali je greška Popovića poništila inicijativu i prednost koju je doneo Milovanović. Radovali su se malobrojni navijači u Humskoj u 20.minutu kada je sjajno tinejdžer u crno-belom dresu iskoristio šansu koja mu se ukazala i na trećoj uzastopnoj utakmici se upisao u strelce.

Jojić je poslao centaršut sa levog boka, a talentovani centarfor glavom poslao loptu u mrežu! Ipak, nije dugo trajala radost crno-belih!

Foto: Starsportphoto

 

Šokirao je sve mladi golman crbo-belih u 32. minutu! Viđena je velika greška Popovića i prekršaj nad Deletićem za najstrožu kaznu! Neoprezno je čuvar mreže istrčao i nakon što je promašio loptu napravio faul nad protivničkim ofanzivcem na 15 metara od gola!

Utihnuli su navijači Partizana minut kasnije! Precizan sa bele tačke bio je Hristodulopulos i doneo izjednačenje!

Foto: Starsportphoto

 

Morao je Partizan da strepi u nastavku...

Ipak, drugo poluvreme je moglo da šokira sve u Humskoj! Kiprani su u 49. minutu pokzali da se neće predati tek tako! Kombinacija Popović-Deletić je umalo kaznila crno-bele! Mogao je Partizan nekoliko puta iz kontra napada da postigne gol, ali su izabranici Aleksandra Stanojevića nekako uvek uspevali da se spotaknu i ostanu bez lopte. Na kraju je mogao da izbaci srpski tim iz Evrope Kristofi, ali je sreća pogledala domaćina! Bilo kako bilo, umorni i desetkovani Partizan je uspeo da prođe dalje ovim remijem, proleće u Evropi je obezbeđeno i crno-beli će u ponedeljak saznati imena svojih novih rivala.

PARTIZAN - ANORTOZIS 1:1 (1:1)

Stadion Partizana                                            Sudija: Giorgi Kruašvili (Gruzija)

Strelci: Milovanović 20, Hristodulopulos 33 (p)

PARTIZAN: PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević (od 89. Miletić) – Zdjelar, Jojić (od 89. Živković) – Menig (62. Holender), Pavlović (od 46. Šćekić), Jović (od 62. Lutovac) – Milovanović.

ANORTOZIS: Cur – Hambartsumjan, Arađuri, Antonijades (od 78. Korea), Anderson – Artimatas, Joanu (46. Popović), Hušbauer – Deletić (od 71. Kristofi), Hristodulopulos (od 69. Kačarava), Varda.

TOK MEČA:

Drugo poluvereme:

90+3 - Kakva šansa za Anortozis! Kristofi je mogao da šokira Humsku, ali je Partizan pogledala sreća! 

90. minut - Igraće se još pet minuta

87. minut - Pokušao je Lutovac, ali ni on nije bio precizan...

82. minut - Priliku je imao Anortozis iz kornera, ali nije se dao prevariti Popović.

79. minut - Korea je u igri umesto Antonijadesa.

73. minut - Dva puta je Lutovac proigrao saigrače, ali su Jojića i Milovanovića zaustavili  defanzivci Anortozisa.

71. minut: Sada je Kristofi  zamenio najboljeg u redovima Kiprana,  Deletića...

Foto: Starsportphoto

 

69. minut -  Umesto Hristodulopulosa na terenu je Kačarava.

68. minut - Šalje loptu nebu pod oblake Šćekić...

65. minut: Šćekić je dobio žuti karton.

62. minut: Lutovac i Holender su u igri umesto Meniga i Jovića

61. minut - Dobra kontra fudbalera Partiana, povukao je Jović, lepo uposlio Jojića, ali je odbrana Anortozisa sjajano reagovala! 

56. minut - Bolji su gosti u nastavku utakmice. Pokušali su posle kornera da drugi put matiraju popovića, ali nije im to pošlo za nogom...

49. minut - Sjajno je prošao raspoloženi Deletić, uposlio Popovića, ali je rezervista gostiju bilo neprecizan! Dobra pansa za kiparski tim!

Foto: Starsportphoto

 

46. minut - Nastavio se  meč u Humskoj. Umesto Pavlovića u igri je Šćekić, dok je kod gostiju Popović zamenio Joanua.

Prvo poluvreme:

45+1 - Sjajna šansa za Partizan! Nije uspeo Slobodan Urošević!  Golman Anortozisa zaustavio loptu već viđenu u mreži.

43 minut - Mogao je Anortozis i do preokreta, ali je u poslednjem momentu je Saničanin sjajno reagovao i izblokirao taj udarac

38. minut - Pokušava Partizan da vrati vođstvo, ali ne daju se Kiprani...

33. minut - GOL! Utihnuli su navijači Partizana! Precizan sa bele tačke bio je Hristodulopulos i doneo izjednačenje!

32. minut -  Velika greška Popovića i prekršaj nad Deletićem! Penal za goste!

24. minut - Lazar Pavlović je posle prodora uputio šut, ali je to bio lak posao za Cura.

20. minut - GOOOL! Vodi Partizan golom Marka Milovanovića!  Sjajno je golobradi napadač iskoristio  šansu koja mu se ukazala i na trećoj uzastopnoj utakmici se upisao u strelce! 

 

17. minut - Posle kornera za Partizan Vujačić je pokušao glavom, međutim golman Kiprana bio je na pravom mestu.

Foto: Starsportphoto

 

15. minut - Najbolja prilika na meču! Deletić je imao odličnu šansu, gađao je dalji ugao, ali je Popović odličnom  intervencijom loptu prosledio u korner. 

12. minut - Trajao je desetak sekundi prekid jer je na teren je ušao pas koji je brzo sklonjen...

Foto: Starsportphoto

 

9. minut - Jović je centrirao, a Milovanović glavom pokušao... Nije bio precizan.

5. minut - Domaćin je krenuo ofanzivno, ali i dalje je mirno na terenu! Nadglasali su u jednom momentu gostujući navijači domaće! 

1. minut - Počeo je meč! Na stadionu je oko 2.000 gledalaca, od kojih je oko 400 gostujućih navijača.

17:17 -  Marko Milovanović počinje meč u špicu umesto Rikarda Gomeša! Nema sjajnog napadača ni na klupi! Rikardo je osetio malaksalost, slabost i vrtoglavicu tokom treninga. U narednim danima biće podvrgnut dodatnim pregledima i zato nije u protokolu -poručili su iz kluba!

 

 

17:07 - Meč sa Kipranima će strategu crno-belih Aleksandru Stanojeviću biti 31. u karijeri da predvodi Parni valjak na međunarodnoj sceni! On večeras obara rekord i tako će preskočiti Vladimira Vermezovića!

17:00 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog postala Informer.rs na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Partizan-Anortozis.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija Josip

pre 2 godine

Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da zaboravim na brak i da nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu nekoliko minuta kasnije, on mi je odgovorio i dao upute što da radim, nakon što sam dva dana nakon rituala ispunila traženi uvjet, čarolija je promijenila moj život oko mog muža da me više od toga ne kontaktira. Dvije godine su me zvale usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim ovom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak u ravnoteži. Ritual Dralaba je odlično funkcionirao i brak jači nego prije, i ništa nas opet ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s Dralabom, pravim čovjekom koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena opet vole . , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga već danas slanjem e-pošte na dralaba3000@gmail.com Ne dopustite da vam netko oduzme supružnika.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija