• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2021

08:59

PARTIZAN ČEKA PAKAO! Žreb je u ponedeljak, a ovo su potencijalni rivali!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN ČEKA PAKAO! Žreb je u ponedeljak, a ovo su potencijalni rivali!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana će u ponedeljak od 14 časova saznati ko im stoji na putu plasmana među šesnaest najboljih ekipa u Ligi konferencija

Potencijalni rivali crno-belima stižu iz Lige Evrope, radi se o ekipa koje su zauzele  treća mesta u svojim grupama. To su: Lester, Seltik, PSV, Sparta Prag, Rapid Beč, Marsej, Fenerbahče, Mitjiland.

Znamo da će Partizan u prvoj utakmici gostovati, 17. februara naredne godine, a sedam dana kasnije će se revanš meč igrati na stadionu u Humskoj.

Foto: Starsportphoto

 

Takođe, ekipe iz istih zemalja ne mogu sastati u ovoj fazi takmičenja, kao ni u osmini finala. S obzirom na to da su u Partizanovom ''šeširu'' ekipe iz Danske, Češke, kao i Engleske ili Holandije, jer još nije poznato da li će Totenhem ili Vitese igrati u ovoj fazi takmičenja jasno je da će biti dosta ograničenja tokom žreba.

To znači da će Partizan imati veće šanse da za rivala dobije jednog od rivala iz pomenutih zemalja, a to su, Sparta, Lester, PSV i Mitjiland, jer Slavija, Randers, Vitese ili Totenhem koji su u Partizanovom šeširu neće moći da igraju protiv tih ekipa.

Foto: Starsportphoto

 

Šesnaestina finala Lige konferencija igra se 17. i 24. februara, a osmina finala je na programu 10. i 17. marta.

Budite u ponedeljak od 14 časova iz Informer.rs koji će UŽIVO pratiti žreb.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija