• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2021

10:07

OBRADOVIĆ OTKRIO ŠTA SE DESILO SA PANTEROM! Imali smo nesreću...

Starsportphoto

Partizan

OBRADOVIĆ OTKRIO ŠTA SE DESILO SA PANTEROM! Imali smo nesreću...

Podeli vest

Košarkaši Partizana dočekali su Cedevita Olimpiju u derbiju 11. kola ABA lige i tom prilikom pretrpeli poraz 89:96

Drugi strelac ekipe u regionalnom šampionatu Kevin Panter nije se našao u protokolu za meč, a pre utakmice  nije bilo poznato da li je u pitanju povreda ili nešto drugo! 

Na kraju duela sa Cedevita Olimpijom, trener Željko Obradović govorio je i o situaciji sa Kevinom Panterom, kao i povredi Balše Koprivice.

Foto: Starsportphoto

Nedostajao je Partizanu Panter protiv Cedevite...

- Imali smo nesreću da igramo bez Kevina Pantera. Medicinski deo stručnog štaba je u konsultaciji sa doktorima odlučio da Kevin ima povredu koja je mogla da dovede do ozbiljnije povrede, iziskivalo je tretman i pauzu. Ako je procenjeno da ne igra, onda je važnije da to tako bude i da se ne pogorša povreda, pa da duže pauzira- rekao je Obradović i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Nisam mogao da računam na Balšu Koprivicu u drugom poluvremenu, jer je povredio skočni zglob, videćemo stanje. Utakmica je izgubljena u odbrani. Hvala i navijačima na bodrenju tokom celog meča - objasnio je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija