• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2021

23:13

POSLE POBEDE NAD ŠLONSKOM! Obradović pričao o problemima koje njegovi puleni imaju /ANKETA/

Starsportphoto

Partizan

POSLE POBEDE NAD ŠLONSKOM! Obradović pričao o problemima koje njegovi puleni imaju /ANKETA/

Podeli vest

Košarkaši Partizana su u dramatičnoj završnici pobedili Šlonsk u sedmom kolu Evrokupa, a Željko Obradović je posle meča izneo svoje utiske

- Mi smo najbolje periode igre imali kad su igrali mladi - Madar, Glas Smailagić, Koprivica... To pokazuje statistika, mladi momci zaslužuju poverenje i nastaviće da igraju, utakmica je živa stvar, ne mogu isti da igraju sve vreme, svako je dao doprinos, sve zasluge idu igračima, kada se izgubi pričamo o treneru i ja ću da pođem od sebe, ali sada je bilo tako da su pobedili. Njima treba strpljenje, ono što ja vidim je da mi nemamo i nismo u stanju da imamo koncentraciju sve vreme na visokom nivou, drže je do određenog trenutka, da li je umor ili druge stvari ne znam, kada ulaze i momci sa klupe nisu koncentrisani, moraju da znaju šta želimo u napadu i odbrani, to je stvar koncentracije i pristupa, želje, dobili smo zahvaljujući želji i navijačima koji su nam dali snagu da se vratimo i pobedimo izgubljenu utakmicu - rekao je Obradović posle utakmice.

Partizan je upao u velike kadrovske probleme, pa je utakmica sa Poljacima bila još teža.

- Trifa je nekoliko minuta nakon pada rekao da je spreman i da može da se vrati, hvala mu, hrabar gest. Što se tiče Glasa, osetio je grčeve u obe noge i nije mogao da se vrati, Smailagić se žalio zbog udarca u rebra. Kuruc nije spreman, sam je tražio da uđe da pomogne timu i to je za pohvalu. Nadam se da će ući u bolji trening i sledeće sedmice biti u stanju da više pomogne. Što se tiče Pantera, sutra ćemo videti kakvo je stanje. Ledeja je stigao umor, o svemu moramo da vodimo računa, ekipa mora da nađe način da igra. Moramo se snaći, to je posao i stručnog štaba da procenjuje ko koliko može.

Anketa

Šlonsk je na papiru lakši protivnik, ali su gosti iz Vroclava i te kako namučili crno-bele.

- Nikad ne kažemo da je neko lakši neko teži protivnik, nema popuštanja i ne možeš da misliš da će bilo koga lako da pobediš. Ima trenutaka kad mojim igračima nešto odvlači pažnju, kada na neki način žele sebe da ohrabre brzim šutevima i manje vode računa u odbrani. Tim mora da raste, odigrali smo tek 18 utakmica, svaki igrač mora da oseti da je važan. Verovaću u njih do zadnjeg trenutka. Drago mi je da imamo veliku želju u svakoj utakmici. Moj posao je da analiziram ono što je negativno - zaključio je popularni Žoc.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija