• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2021

12:42

GROBARI, HOĆEMO PUNE TRIBINE! Šćekić i Menig poslali poruku navijačima!

Starsportphoto

Partizan

GROBARI, HOĆEMO PUNE TRIBINE! Šćekić i Menig poslali poruku navijačima!

Podeli vest

Partizan je u sredu savladao Metalac u Gornjem Milanovcu 3:0 i tako overio jesenju titulu u Superligi

Junaci  trijumfa bili su strelci golova Kvinsi Menig i Aleksandar Šćekić, a oni su istakli svoje zadovoljstvo rezultatima koje crno-beli beleže.

Menig, dvostruki strelac u važnoj pobedi, bio je presrećan posle meča.

Foto: Starsportphoto

 

- Ponosan što je ovaj tim pobedio i uzeo nova tri boda! Zaista, što sam duže ovde, shvatam koliko je važan kolektiv, koji je ispred pojedinca, a svaki moj gol je plod timskog rada. Ostaje nam da se fokusiramo na ovu poslednju utakmicu u sezoni u kojoj je važno da uzmemo nova tri boda i sa pet bodova prednosti odemo na zasluženu pauzu. Biti jesenji prvak posle sedam godina nije mala stvar, a uz to sedmi put u istoriji igrati proleće u Evropi - rekao je Menig za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 

Aleksandar Šćekić ne krije da je zadovoljan učinjenim ove sezone.

- Kvinsi je otvorio lepo utakmicu, a potom sam i ja, posle akcije sa Marko Živkovićem, dao gol i već postavio bazu da možemo mirno da privodimo utakmicu kraju. Ostala je još jedna utakmica do kraja polusezone koju želimo da krunišemo još jednom pobedom i time sa razlikom od barem plus 5 potvrdimo titulu jesenjeg prvaka. Partizan je mnogo uradio ove godine, igramo dobar fudbal, ušli smo u dalji tok evropskog takmičenja i jesenji smo prvaci i konkurenti za titulu. Ima mnogo da se igra, ali se nadamo svi da će Grobari prepoznati ovaj momenat i sa punih tribina nas gurati ka tituli - rekao je Šćekić.

Poslednji meč pred pauzi Partizan igra u subotu od 12.55 protiv Kolubare u Humskoj.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija