• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2021

14:51

STANOJEVIĆ STOPIRAO DOLAZAK NAPADAČA! Trener crno-belih otvoreno pričao o pojačanjima!

Starsportphoto©

Partizan

STANOJEVIĆ STOPIRAO DOLAZAK NAPADAČA! Trener crno-belih otvoreno pričao o pojačanjima!

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je u ponedeljak brifing sa novinarima, a ono što najviše zanima navijače jeste predstojević prelazni rok

Partizan je prvi deo sezone završio na prvom mestu Superlige sa pet bodova više u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Obezbedili su crno-neli i evropsko proleće, igraće u šesnaestini finala Lige konferencija sa Spartom iz Praga.

- Uvek možete da dovedte dobre igrače. Naravno da gledamo igrače  iz domaćeg šampionata, ali i iz inostranstva. Ja sam neko ko ne voli da gomila strance, da ih imamo pet ili šest, ako ne mogu da nam donesu razliku. Nisam taj tip i uvek ću se osloniti na momke iz omladinske škole. Da se marko Milovanović nije pokazao na način na koji se pokazao tokom priprema i utakmica koje je igrao, sve vreme smo gledali na stranca napadača. Već smo i imali spremne neke igrače koji su trebali da dođu i bili blizu, ali ja sam to stopirao. Zašto bih nekoga doveo kada imamo izuzetnog igrača od 18 godina, a vi vrlo dobro znate da sam u prošlosti sa Markovićem i Šćepovićen igrao čak i derbije sa - rekao je trener Partizana i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

Ne znate nikad ko će otići, prelazni rok je živa stvar. Lično nam treba defanzivni zadnji vezni. Da li će to biti stranac ili domaći igrač, imamo već četiri-pet imena u fokusu s kojima smo pregovarali i pratili ih. To nam fali! Druga stvar, imate nekoliko igrača koji se vraćaju iz povrede Natho, Marković, Pantić se vratio..Sad ja vas pitam: šta je Partizanu potrebno, da mi pomognete“.

Možda „osmica“?

- Imate Miloša Jojića, pogledajte njegov broj golova i asistencija, tu je Danilo Pantić koji dejstvuje kao „box to box“. Da li možemo da nađemo neke bolje? Engolo Kante, kažete? Možda... Zašto bih doveo stranca ako već imam Miloša Jojića i Aleksandra Šćekića kao profil "box to box“ fudbalera? Jedno ako neko ide. Imamo Sašu Zdjelara i Milana Smiljanića kao tipične zadnji vezne. E, to nam je neophodno.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

ne glupiraj se Markovic ti je vise povredjen nego sto igra,dovedite Leonarda. takav igac treba partizanu ,nemoj da si sujetan i svi vide probleme sa igracima koji imaju preko 30 godina bolje da ne nabrqajam

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija