• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

22.12.2021

16:10

NAPADAČ BIO PRED HUMSKOM, TINEJDŽER SPUSTIO RAMPU! Iliev juri zadnjeg veznog, možda i štopera!

Partizan

NAPADAČ BIO PRED HUMSKOM, TINEJDŽER SPUSTIO RAMPU! Iliev juri zadnjeg veznog, možda i štopera!

Podeli vest

Imali smo skoro završen posao oko dovođenja jednog napadača, ali smo odustali nakon što je naš mladi igrač Marko Milovanović (18) počeo sjajno da igra, kaže za Informer sportski direktor Partizana Ivica Iliev

Bili su crno-beli nadomak dovođenja novog napadača, ali Marko Milovanović je eksplodirao i "pokvario" posao.

- Razleteli smo se bili po Evropi da nađemo kvalitetnog špica, shodno našim finansijskim mogućnostima, i uspeli smo. Bili smo blizu dovođenja novog igrača, a onda je naše dete Milovanović dobio šansu i oduševio nas. Kad smo videli da na njega možemo ozbiljno računati u budućnosti, odustali smo od stranca. Klubovi koji su skautirali našeg mladog igrača mogu da odustanu jer nemamo nameru da ga prodamo, posebno ne za iznos za koji su mislili da će ga dobiti - kaže Iliev za Informer.

Foto: Starsportphoto

Marko Milovanović, crno-beli biser

Sportski sektor skautirao je četiri vezna igrača i dovešće jednog ili dvojicu, a postoji mogućnost i da ode neko od štopera.

- Imamo četiri opcije za zadnjeg veznog, jednog ćemo dovesti sigurno, a možda i dvojicu. S druge strane, raspituju se klubovi za naše igrače, veliko interesovanje vlada za štopere Sinišu Saničanina (26) i Igora Vujačića (27). Ako neko od njih ode, dovešćemo i štopera. Moj princip rada je da pokušam da nađem ekstremno dobre igrače za male pare. Ako bih naišao na takvog, doveo bih ga, pa čak i da nije neophodno, jer se oni uvek isplate - zaključuje Iliev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija