• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2021

14:03

PARTIZAN TRLJA RUKE! Na svaku njegovu 5. utakmicu imamo po 400.000 evra!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN TRLJA RUKE! Na svaku njegovu 5. utakmicu imamo po 400.000 evra!

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura pričao je otvoreno o finansijskoj situaciji u klubu

Miloš Vazura kaže da plate ne kasne u Partizanu, te dodao da to mogu da potvrde i fudbaleri crno-belih. 

Takođe, Vazura je otkrio da će biti dolazaka i odlazaka, ali ne mnogo, dodavši da u klub stalno pristiže novac na osnovu ranije sklopljenih transfera.

- Bili smo napadani kada je Umar Sadik prodan, ali to će nakraju biti najbolje prodan stranac u istoriji Srbije jer ćemo uzeti ogroman novac na njemu - kazao je čelnik kluba i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

-  Na svaku petu utakmicu Pavlovića imamo po 400 hiljada evra, i tako sve do 20. utakmice, pa onda bonusi za Ligu šampiona i Ligu Evrope. Slično je i za Filipa Stevanovića. To je novac koji niko nije očekivao. Možete misliti koliko će Sadik da vredi ako je sada prvi strelac lige? Ako se Almerija plasira u Primeru imamo još tri miliona, pa deset posto. Imamo i bonus na 70 ili 75 utakmica za Almeriju. A mogu to i da otkupe odmah, kako mi ne bismo imali 40% od sledećeg transfera - rekao je Miloš Vazura danas novinarima na novogodišnjem koktelu crno-belih.

Foto: Starsportphoto

 

Ispručao je generačni direktor Partizana jednu anegdotu. 

Kaže mi direktor Almerije: "Ti ćeš na kraju uzeti više para od nas!" Rekao sam mu, pa mislio si da si napravio dobar ugovor. imamo zaista dobar dogovor sa njima... Vidite šta rade naši igrači, Vlahović i Pavlović, pa Lukić.  Ti klubovi vide da mogu da zarade na našim igračima i opet će kupovati od Partizana".

Što se tiče prelaznog roka Vazura je rekao da "svi igrači koji su se prethodnih dana dovodili u vezu sa Partizanom" nisu opcije za njih. Kaže  da će tek nakon prozivke biti možda prvih aktivnosti u Humskoj - i kada su dolasci, ali i odlasci u pitanju.

- Radi se na zadnjem veznom, sportski sektor ima odrešene ruke, ko im se dopadne, to će završiti. Prelazni rok još nije došao, ne očekujem nikakva dešavanja sve do odlaska na Kipar. Tek u toj nedelji kad počne prozivka možda se neke stvari dogode. Znamo koga hoćemo, to ostaje unutar kluba, ima više opcija. Nismo nikada išli na jednog igrača, možda neko neće da dođe. Svi koje želimo hoće da dođu u Partizan.

Foto: Starsportphoto

 

Vazura je takođe rekao i da su u jesenjoj polusezoni ostvareni svi ciljevi, posebno je pohvalio trenera Stanojevića, dodavši pritom da je Partizan favorit za titulu.

- Mislim da je to normalno, sve je u našim rukama, svako ko kaže drugačije - nameru mu nisu dobre ili favorizuje drugi klub. Sedam godina nismo bili prvi na jesenjoj polusezoni, videli ste reakciju, da smo drugi ne bih rekao da smo favoriti. Sad kad smo prvi i imamo plus pet, ne treba da se sakrivamo iza toga. Čestitke svima, primanja su redovna, vidi se zajedništvo i dobra atmosfera. Sve su to zasluge Stanojevića koji ima 300% zasluga za to -  zaključio je Vazura.

Generalni direktor je rekao i da postoje određene ponude za igrače, ali će ih verovatno odbiti jer moraju da sačuvaju kostur tima jer ih čekaju velike obaveze na proleće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

i ya te pare ste doveli sve istrosene fudbalere preko 30 godina ,ma bravo .Miljkovic 31 godinu ,ni jedan dobar centarsut nema operisan od nabacivanje,Obradovic 33 godine non stop povredjen,Milos Jojic 30 godina kad udje da igra nigde se ne vidi a vezni igrac,Lazar Markovic jedino je u Benfiki igrao kako treba nista posle toga a scekica pustate da ide mesto da bude uvek u prvoj postavi ,drzite ga kao rezervu ,e moji treneri i Holendera terate iz kluba greje klupu a zaboravili ste kako je igrao u prvoj postavi i koliko je doneo pobeda ,strasno bruka i sramota ,Stanojevic hoda pored aut linije rasirenih ruku kao da je oslobodio Beograd ponasanje ......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija