• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2022

17:23

Aleksandar Stanojević napušta Partizan!

Starsportphoto

Partizan

Aleksandar Stanojević napušta Partizan!

Podeli vest

Šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević napustiće Humsku na kraju sezone

Strateg vicešampiona Srbije će po završetku sezone napustiti klupu kluba iz Humske, prenosi "Mozzart sport".

Kako se navodi, Stanojević ne želi uopšte da započinje razgovore o produžetku saradnje, pošto je potrošio puno energije i stigao ga je umor. Takođe, on neće ostati u Humskoj, pa makar i osvojio titulu šampiona Srbije.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Stanojević

Ova vest nije došla kao grom iz vedra neba, pošto je Stanojević već u nekoliko navrata nagoveštavao da bi mogao da napusti Partizan.

- Nikad iz Partizana neću otići zbog ponude drugog kluba. Mogu samo usled neuspeha ili emocije, potrošnje. Pogledajte kako sad izgledam, a kakav sam bio na promociji u jesen 2020. Imate primer Vladana Milojevića u Crvenoj zvezdi: osvajao je titule, igrao Ligu šampiona, pa otišao, jer ovaj posao troši. Inače, kod nas u klubu je sve u redu, sve funkcioniše, sve se dogovaramo i odlučujemo zajedno - pričao je Stanojević tada.

Crno-beli su u ovom trenutku prvi na zabeli sa pet bodova više od Crvene zvezde, a i dalje igraju na tri fronta, pošto su se plasirali u šesnaestinu finala Lige konferencija i četvrtfinale Kupa Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marquez

pre 2 godine

Ma idi samo da prestane kuknjava tvoja za sve kukas na sudije na navijace na uprave na zvezdu na drzavu ma svi su losi jedini si ti ispravan idi i da te vise ne gledamo

Bojan

pre 2 godine

To vi novinari napamet pričate. Niti je to čovek rekao, niti za sada razmislja o tome. Ta informacija je izvučena iz konteksta. Bliži je odlasku Dejan Stanković, kojeg juri pola Italije.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17