• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2022

16:43 >> 17:02

PARTIZAN DETONIRA EVROPSKO TLO! Crno-beli spremili BOMBASTIČNO pojačanje!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN DETONIRA EVROPSKO TLO! Crno-beli spremili BOMBASTIČNO pojačanje!

Podeli vest

Košarkaš Real Madrida Tristan Vukčević na meti je Partizana, prenose grčki mediji

Sklopio je Partizan moćan tim na startu ove sezone, spreman da napadne najviše domete u svim takmičenjima. Ipak, trener crno-belih Željko Obradović je u toku takmičenja dobio kapitalno pojačanje pod košem pošto je dres beogradskog velikana zadužio Matijas Lesor. 

Ipak, to neće biti sve kada su pojačanja Partizana. Crno-beli su spremni da još jednom "detoniraju" košarkaško tlo, a po pisanju specijalizovanog Totalbasketa na meti Partizana je supertalentovani Tristan Vukčević. 

Centar Real Madrida važi za najvećeg talenta u Evropi, ove sezone je nekoliko puta nastupao za Blankose u Evroligi i ACB ligi. Crno-beli su spremni da iskoriste situaciju u kojoj Vukčević nema puno seniorskih minuta i dovedu ga na pozajmicu. 

Foto: printscreen

Madriđani su dobro popunjeni, posebno nakon povretka Gabrijela Deka iz NBA lige, i talentovani srpski košarkaš bi imao sporednu ulogu. Podsećamo, Vukčević je sin nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde, Real Madrida i Olimpijakosa Dušana Vukčevića. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

U MEGI I DALJE POD UTISKOM! Ružencev: Desilo se nešto NEVEROVATNO!
Košarka

U MEGI I DALJE POD UTISKOM! Ružencev: Desilo se nešto NEVEROVATNO!

Košarkaši Mege priredili su prvorazredno iznenađenje u zaostaloj utakmici 13. kola ABA lige sa Partizanom. Ekipa trenera Vladimira Jovanovića bila je desetkovana povredama igrača i problemima izazavnim virusom korona, ali je u fantastičnoj utakmici uspela da savlada favorizovanog rivala, koji je samo dve večeri ranije zabeležio osmu pobedu u Evrokupu ove sezone

21.01.2022

11:25

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija