• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2022

20:09

DETALJI TRANSFERA - PARTIZAN SAMO RAZIGRAVA VUKČEVIĆA! Sav profit od PRODAJE ide na račun REAL MADRIDA!

kkpartizan.rs

Partizan

DETALJI TRANSFERA - PARTIZAN SAMO RAZIGRAVA VUKČEVIĆA! Sav profit od PRODAJE ide na račun REAL MADRIDA!

Podeli vest

Španski mediji ekskluzivno otkrivaju detalje prelaska Tristana Vukčevića u tabora Partizana

Detonirali su crno-beli evropsko tlo dovođenjem jednog od najboljih mladih igrača sveta - Tristana Vukčevića. Dojučerašnji biser Real Madrida karijeru nastavlja u taboru crno-belih, a detalji njegovo prelaska u Beograd postaju sve dostupniji. 

Kako prenosi Movistar i novinarka Pilar Kasado, dva kluba su sklopila dogovor koji se odnosi na NBA klauzule. Ukoliko Vukčević jednog dana ode "preko bare", sve će biti isplaćeno Real Madridu, a ne Partizanu. Dakle, ako Vukčević iz Beograda ode u NBA ligi svo obeštećenje će završiti na računu Blankosa iz tog razloga crno-beli nisu platiti transfer mladog košarkaša. 

Dolazak Vukčevića u Partizan dodatno je uzdrmao košarkaško tlo u Srbiji budući da se poslednjih dana vodi rat između Crvene zvezde i Partizana. Pored toga, sin nekadašnjeg asa crveno-belih Dušana Vukčevića potpisao je višegodišnji ugovor sa crno-belima na dve i po godine. 

Vukčević će i dalje biti praćen od strane NBA skauta. Brojni stručnjaci svrstavaju mladog krilnog centra u sam vrh najvećih talenata sveta, ali u Real Madridu nije uspeo da se izbori za značajniju minutažu, naročito nakon povratka Gabrijela Deka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija