• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2022

14:06

CRNE SLUTNJE SE OBISTINILE! Oglasio se Partizan i otkrio kakva je situacija sa Pantićem!

fkpartizan.rs

Partizan

CRNE SLUTNJE SE OBISTINILE! Oglasio se Partizan i otkrio kakva je situacija sa Pantićem!

Podeli vest

Partizan se oglasio posle obavljenog specijalističkog pregleda na magnetnoj rezonanci u Antaliji, gde je Pantiću ustanovljena povreda medijalnog, te oštećenje prednjeg ukrštenog ligamenta desnog kolena

Šef stručnog štaba Partizana nagovestio je da se najverovatnije radi o težoj povredi kolena, koja je ubrzo potvrđena.

Podsetimo, povreda se dogodila posle duela koji je Partizanov vezista imao sa jednim igračem Bašakšehira. Stanojević je maltene na startu utakmice bio prinuđen da Pantića menja...

Foto: Starsportphoto©

 

Pantić će za sedam dana u Beogradu obaviti ponovni pregled na magnetnoj rezonanci posle čega će se znati tačan stepen ostećenja i imati jasnija slika koja će odrediti dalji tok lečenja. Ipak, ne izgleda dobro i deluje kao da Pantiću predstoji višemesečni oporavak.

Pantić se u Humsku vratio u julu ove godine, kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa Čelsijem. Ove sezone se izborio za važnu ulogu u crno-belom dresu, skupio je 26 nastupa u svim takmičenjima i zabeležio po četiri gola i asistencije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

a niste hteli da uzmete i Evertona Pored Fejse ,pamtnjakovic Stanojevic ,gde je mozak

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija