• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2022

21:33

SAMO SPARTA U GLAVI! Nadamo se pobedi, to je glavni cilj!

Starsportphoto

Partizan

SAMO SPARTA U GLAVI! Nadamo se pobedi, to je glavni cilj!

Podeli vest

Partizan u četvrtak gostuje Sparti u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija od 21 sat

 Fudbaler Partizana Slobodan Urošević izjavio je da se nada pobedi crno-belih u duelu protiv Sparte u Pragu u Ligi konferencija.

- Misli su totalno okrenute ka Sparti i postoji ogromna želja da se taj meč završi pozitivno po nas i da se u drugi meč koji se igra na našem stadionu uđe sa manjim pritiskom. Nadamo se pobedi i pozitivnom rezultatu, kao i na svakoj drugoj utakmici. To je glavni cilj -  rekao je Urošević za klupski sajt.

Partizan je uspeo da slavi protiv Radničkog u Nišu sa 2:0 u prvom meču prolećnog dela sezone, a kako to i levi bek Partizana smatra, ovo je bila veoma teška utakmica, pogotovo kada se uzme u obzir i snaga protivnika, a i gostujući teren na kom su igrali.

Foto: Starsportphoto

 

- Uvek je prva utakmica nakon pripremnog perioda najveći izazov, pogotovo kada se igra protiv teškog protivnika. Izuzetno su nam važni bodovi i na svakoj utakmici dajemo svoj maksimum da bismo došli do sva tri boda. Drago mi je što smo ovaj deo sezone započeli pobedom i nadam se da ćemo tako nastaviti i u narednim utakmicama koje su nam od velikog značaja - istakao je Urošević.

Na ovom meču, Urošević je postigao drugi gol svoje ekipe, dok je sigurno mogao postići i još jedan, samo da se bolje snašao.

- Propustio sam prvu šansu na početku utakmice, ali sam to ispravio na kraju. Srećan sam sto šam postigao još jedan gol u dresu Partizana, moj deo posla je defanziva, tako da mi mnogo znači kada izađem iz tog okvira i postignem pogodak.

Revanš meč igra se 24. februara u Beogradu na stadionu u Humskoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija