• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2022

11:15

TITULA JE PRIORITET, ALI JE BITNO I PROLEĆE U EVROPI! Stanojević pred Spartu: Svaki rezultat koji možemo da preokrenemo ili sačuvamo  je pozitivan!

partizan.rs/Sandić foto/Miroslav Todorović

Partizan

TITULA JE PRIORITET, ALI JE BITNO I PROLEĆE U EVROPI! Stanojević pred Spartu: Svaki rezultat koji možemo da preokrenemo ili sačuvamo je pozitivan!

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Stanojević poručio je da neće odustati od Lige konferencija, iako je ove sezone prioritet osvajanje titule u domaćem prvenstvu

Pred prvi meč šesnaestine finala Lige konferencija protiv Sparte u Pragu (četvrtak, 21.00) strateg crno-belih je istakao kojim bi ishodom bio zadovoljan.

- Svaki rezultat koji vam daje mogućnost da igrate u Beogradu i prođete dalje je za mene pozitivan. Sve što je moguće nadoknaditi u Beogradu, preokrenuti ili sačuvati je pozitivno. Svi smo zadovoljni zbog proleća u Evropi. Imamo situaciju da pokušamo da preskočimo bar još jednu rundu. Idemo motivisani i zadovoljni što smo ipak napravili neki uspeh na međunarodnoj sceni - rekao je Stanojević i dodao da bi pre meča potpisao remi.Posle meča u Nišu je najavio da ga interesuje samo Radnički Kragujevac, iako je između dva superligaška duela upravo Sparta u Pragu.

 

Foto: partizan.rs/MIROSLAV TODOROVIĆ

 

- Kada dođe utakmica, bilo koja, pa čak i prijateljska, ne razmišljate o sledećem koraku već samo o tom duelu. Titula nam je prioritet, uvek je i bila, ali bilo bi neozbiljno da kažemo da nam nije bitno što igramo proleće u Evropi, dvomeč na međunarodnoj sceni koji je dobar za klub i afirmaciju. Ulazimo maksimalno motivisani i sa najjačim snagama.

Foto: partizan.rs/MIROSLAV TODOROVIĆ

 

U Nišu je golman Aleksandar Popović doživeo snažan udarac u glavu i odmah je prevezen u bolnicu, ali je ipak sve u redu sa njim i braniće u četvrtak uveče.

- Popović je dobro i biće među stativama sutra. Fejsa je ostao u Beogradu, kao i Danilo Pantić, a ostali igrači su spremni i konkurišu za sastav - poručio je Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

sa tvojom glavoom definitivno nesto nije u redu ,pa gde se zaradjuje u ligi sampiona ili u kupu nacija ili u domacem prvenstvu ,zato i kupujete 33togodisnje izrabljene fudbalere jer nemate para ,upravo zbog takvog razmisljanja tvoga ,tetbi je bitnije da si ispred Zvezde nego da se zaradi na medjunarodnim utiakmicama, stvarno nisi cist

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija