• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2022

23:51

STANOJEVIĆ: U Beogradu će biti TEŽE! Zasluženo smo pobedili!

printscreen

Partizan

STANOJEVIĆ: U Beogradu će biti TEŽE! Zasluženo smo pobedili!

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Stanojević smatra da je meč 1/16 finala Lige konferencija protiv praške Sparte bio "tvrd i težak".

- Zadovoljni smo trijumfom. Bila je ovo jedna tvrda i teška takmičarska utakmica. Dobro smo isparirali i zasluženo pobedili- rekao je trener Aleksandar Stanojević.

Strateg kluba iz Humske je na startu drugog dela poslao na teren Marka Jevtovića i to je donelo čvrstinu u veznom redu Partizana.

-Morali smo tako, trebala nam je snaga u sredini. Generalno, možemo biti zadovoljni. Idemo utakmicu po utakmicu, za dva dana igramo sa Radničkim i već se okrećemo tom meču! 

- Sparta je fizički dominantna i moćna ekipa i blo nam je potrebno više snage i duela. Uveli smo Jvtovića koji nam je doneo ono što smo želeli. Odigrao je super iako nije u maksimalnom ritmu. Kasnije nam se priključio, ali sam prezadovoljan njegovom igrom", kazao je šef stručnog štaba crno-belih i osvrnuo se situaciju oko Aleksandra miljkovića koji je prinudno zamenjen nakon povrede:

Foto: Starsportphoto

 

- On je još na pripremama imao velikih problema sa petom tako da ćemo videti kakva je situacija. I ovako je igrao pod bolovima, svak mu čast. Tražio je izmenu, nije mogao da nastavi utakmicu".

Stanojević je potom pogled usmerio ka revanšu koji je za sedam dana, ali i obavezama koje paralelno očekuju Partizan na domaćoj sceni.

- Utakmica u Beogradu će sigurno biti mnogo teža nego ovde jer nemate šta da izgubite i tada krećete u velike rizike. Sparta će morati da rizikuje, a ni mi ne možemo da čekamo. Idemo utakmicu po utakmicu, imamo još mnogo da igramo, a za dva i po dana nas očekuje već duel sa Radničkim iz Kragujevca-  kazao je šef stručnog štaba crno-belih.

Revanš meč u Beogradu igra se narednog četvrtka, 27. februara od 18.45.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija