• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2022

14:30 >> 17:20

PARTIZAN SA POLA GASA! Bomba Jojića, sukob Lalatovića sa GROBARIMA, 20. gol Rikarda, KRVAVA glava Vujačića i crveni za goste obeležili meč! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN SA POLA GASA! Bomba Jojića, sukob Lalatovića sa GROBARIMA, 20. gol Rikarda, KRVAVA glava Vujačića i crveni za goste obeležili meč! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana dočekali su kragujevački Radnički 1923, a u prvih 45 minuta postigli su dva pogotka I tim rezultazom je i završen meč (2:0). Pobedom je učvršćena pozicija na vrhu tabele pred gostovanje Crvenoj zvezdi narednog vikenda

Bio je ovo duel prvoplasirane i poslednjeplasirane ekipe na tabeli Superlige Srbije. Lider šampionata u Humskoj dočekao je "fenjeraša", koji sa klupe predvodi Nenad Lalatović. Rutinski je Partizan odradio posao, a već u 19. minutu je Gomeš na asistenciju Meniga uspeo da zatrese mrežu i postigne 20. gol u Superligi Srbije!

Imali su crno-beli još nekoliko odličnih šansi, ali je na 2:0 povisio na ovom meču kapiten Miloš Jojić golčinom sa 16 metara u 34. minutu susreta! Igrali su izabranici Aleksandra Stanojevića taman koliko im je bilo potrebno da zadrže Crvenu zvezdu i dalje na pet bodova udaljenosti. 

Foto: Starsportphoto

 

Delovalo je da je dobro prošao Ubiparip u 49. minutu, jer je samo "požuteo" nakon što je nogom raskrvario glavu Vujačića! Ipak, nakon pregleda VAR-a, sudija je odlučio da to sankcioniše crvenim krartonom!

Do kraja meća nije bilo mnogo prilika vrednih pomena, a opšti utisak je da Partizan sa pola gasa savladao kragujevački tim.

Foto: Starsportphoto

 

Inače treba istaći činjenicu vrednu pomena, da od kada Stanojević sedi na klupi trofejnog beogradskog kluba, 91 meč je rešen bez kapitulacije! Dakle na 156 utakmica tokom dva mandata iskusnog stručnjaka, na 91 je mirovala mreža njegove ekipe. 

Sa obziirom na to da je Crvena zvezda savladala Proleter 2:1, crno-beli i dalje imaju pet bodova prednosti u odnosu na večitog rivala! 

PARTIZAN-RADNIČKI 1923   2:0 (2:0)

Stadion Partizana                  Sudija: Nikola Radaković

Strelci: Gomeš 19, Jojić 34

Partizan: Stevanović – Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Jevtović, Jojić – Terzić, Natho, Menig – Rikardo. Trener: Aleksandar Stanojević.

Radnički 1923: Lukić – Varjačić, Andrić, Gajić, Pecelj – Piščević – Milosavljević, Tomić, S. Jovanović, Vidović – Ubiparip. Trener: Nenad Lalatović.

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

Kraj susreta i rutinska pobeda Partizana

90. minut - Još tri minuta će se igrati!

85. minut: Izlazi Igor Vujačić, umesto njega će igrati iskusni Bojan Ostojić koji ima 38 godina.

82. minut - Gosti traže penal! Duel Vujačića i Maksimovića ispred gola Partizana, obojica su pala na zemlju, ali sudija pokazuje da nema ništa od toga.

78. minut -  Izlazi iz igre Nemanja Tomić i dobija aplauz navijača Partizana, a na teren ide Trifunović.

75. minut - Mirno je u Humskoj, nema uzbuđenja u poslednjim minutima...

69. minut: Milovanović menja Rikarda, a Lazar Pavlović menja Natha. Sa druge strane Brnović umesto Saše Jovanovića, a Maksimović umesto Piščevića.

60. minut - Radnički šutira ka golu Partizana, ovog puta je pokušao Vidović, ali šalje loptu preko prečke.

59. minut - Žuti karton za Jovića...

58. minut - Milisavljević je sam sebi stvorio poziciju za šut sa nekih 17-18 metara, ali je lopta odletela preko gola Partizana

Foto: Starsportphoto

 

51. minut - Ipak je nakon pregleda VAR-a  sudija promenio odluku i dodelio crveni karton Ubiparipu! 

49. minut - Dobro je sada prošao Ubiparip, jer je dobio samo žuti karton nakon što je nogom raskrvario glavu Vujačića! 

46. minut - Počeo je drugi deo susreta, a Stanojević je napravio drvostruku izmenu! Jović je ušao u igru umesto Terzića, a Marković umesto Meniga.

Prvo poluvreme:

45. minut - Kraj prvog dela susreta. Partizan je mogao i sa ubedljivijom prednosti u svlačionicu...Nenad Lalatović je ušao u sukob sa navijačima Partizana! Bilo je svega, zvižduka, psovki...

40. minut - Ubiparip je došao do lopte u šesnaestercu Partizana, no njegov pokušaj ka golu je izblokirao Saničanin.

38. minut - Sprečio je Nedeljko Piščević siguran gol! Petom je odigrao Menig za Jojića, ovaj je bio oči u oči sa golmanom, ali ga je s leđa pristigao Piščević i klizećim startom ga izblokirao...

34. minut - GOOOL! Golčina kapitena Miloša Jojića za 2:0!  Šutirao je sa 16 metara Jojić i već sada je Partizan vrlo blizu trijumfa...

33. minut - Kakva šansa za Partizan! I Menig i Terzić su bili u sjajnoj prilici, ali nisu uspeli da dupliraju prednost! 

27. minut - Sjajno je sada Jojić poslao loptu za Meniga, ali ovaj se nije najbolje snašao! 

Foto: Starsportphoto

 

24. minut - Korner za Proleter izveo je nekadašnji fudbaler Partizana Nemanja Tomić, bilo je opasno jer je pogrešno procenio let lopte Stevanović, ali nisu bili kažnjeni zbog toga crno beli!

22. minut - Umalo da strelac bude Jojić, ali njegov pokušaj glavom nije završio gde je želeo! 

19. minut ! GOOOL! Strelac je Rikardo na asistenciju Meniga! Ovo je 20 pogodak za napadača crno-belih u Superligi ove sezone!

17. minut - ispitivanje snaga u Humskoj, a dobar broj gledalaca je danas na tribinama. Podsetimo, ulaz je bio besplatan

14. minut - Nema za sada ozbiljnijih prilika ni na jednoj strani...

7. minut - Prvi pokušaj gostiju, probao je Pišćević, ali nije bilo opasnosti po gol Stevanovića

5. minut - Strahovit udarac Natha, ali odbranio Lukić!

3. minut - Izborio je Kvinsi Menig, prvi korner za crno-bele. Ali iz prekida nije uspeo Partizan ozbiljnije da ugrozi Radnički.

1. minut . Krenula je utakmica! Miloš Jojić sa trakom oko ruke predvodi crno-bele!

Foto: Starsportphoto

 

15:20 - Da bi se videla "moja ruka" mora da prođe malo vremena, ovo nije dovoljno! Zaista sam mislio da je Aleksandar Stanojević najbolji trener u Srbiji! Uželeo sam se srpskog fudbala i drago mi je da sam u Humskoj! Trebaće nam mnogo sreće danas - poručio je Nenad Lalatović nekoliko minuta pre meča!

15:00 - Zvezda je u samom finišu meča slomila otpor Proletera i slavila 2:1 u Novom Sadu, pa je razlika samo dva boda uoči ovog duela! Nema sumnje da će ovo biti samo dodatni motiv crno-belima!

14:30- Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa superligaškog meča Partizan-Radnički 1923.

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija