• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2022

07:10

OVAJ TRENER BI OSVOJIO KUP! Legenda Partizana između redova isprozivala Obradovića (ANKETA)

Starsportphoto

Partizan

OVAJ TRENER BI OSVOJIO KUP! Legenda Partizana između redova isprozivala Obradovića (ANKETA)

Podeli vest

Košarkaši Partizana su u nedelju ubedljivo poraženi u finalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde, što je veoma teško palo navijačima crno-belih

Ubrzo posle finala u Nišu, na Instagramu se oglasio legendarni as i bivši sportski direktor Partizana Nikola Lončar.

On je na storiju objavio fotografiju sa bivšim trenerom "parnog valjka" Andreom Trinkijerijem, koji je 2019. i 2020. godine osvajao "Žućkovu levicu".

Foto: Instagram printscreen/nikolaloncar

Andrea Trinkijeri i Nikola Lončar

Fotografija sa storija je baš i nastala posle uzimanja jedne od te dve titule.

Anketa

Navijači "parnog valjka" su na startu sezone bili ubeđeni da će osvojiti sve trofeje, predvođeni Željkom Obradovićem sa klupe i skupocenim pojačanjima na parketu, ali ih je četa Dejana Radonjića autoritativno zaustavila na putu ka prvom peharu.

Timska igra, čvrsta odbrana i sjajan napad tima sa Malog Kalemegdana bili su nerešiva enigma za Obradovića i njegove pulene kojima su najviše nedostajali poeni domaćih igrača (52:5 je bio odnos poena srpskih košarkaša).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija