• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2022

16:07

LEGENDA PARTIZANA VERUJE U POPOVIĆA I ZOVE PUBLIKU NA STADION! Biće spektakl protiv Sparte!

fkpartizan.rs

Partizan

LEGENDA PARTIZANA VERUJE U POPOVIĆA I ZOVE PUBLIKU NA STADION! Biće spektakl protiv Sparte!

Podeli vest

Ivan Ćurković, nekadašnji fudbalski as i Partizanova "jedinica" , uveren da će i u četvrtak veče (18.45, RTS 1, TV Arena Premijum 1) biti na visini zadatka čuvar mreže crno-belih Aleksandar Popović

- Naši mladi golmani su sjajni, ne mogu da tražim greške, oni ih i ne prave, to je veoma važno za samopouzdanje i očigledno je da se dobro pripremaju. Obojica su izuzetni. Popović kao po običaju neće primiti gol, imam poverenje u njega i u tim, tako da verujem da ćemo dobro i uspešno završiti ovaj ciklus kvalifikacija- rekao je Ćurković, sada u ulozi počasnog predsednika kluba.

Foto: FK Partizan

 

Deo njegove slavne generacije se preko Sparte iz Praga u proleće 1966. domogla finala Kupa evropskih šampiona.

- Nikad ne bi trebalo potceniti protivnika. Čini mi se da je to bio slučaj sa Spartom 1966, imala je prednost 4:1, to joj je davalo samopouzdanje, malo i preterano, došla je u Beograd sigurna da će proći. Naša priprema nije bila specijalna, nego nas je jednostavno krenulo. Jedan od naših legendi Mustafa Hasanagić je dao tri gola, a čak je i tamo dao prvi gol“, vraća Ćurković film na furiozan revanš i rezultat za pamćenje (5:0). „Moramo da budemo ozbiljni, priđemo utakmici valjano. Imam poverenja u fudbalere, a najviše u Stanojevića koji će ih pripremiti. Trebalo da da znamo da se još nismo kvalifikovali, hoćemo da pobedimo Spartu i ovde, da bi doživljaj bio kompletan.

Foto: Reuters

 

Ćurković se nada ambijentu za pamćenje, pozitivnom impulsu sa tribina.

- Navijači su ponekad presudan faktor. Videli smo poslednji put, došli su u velikom broju protiv Radničkog iz Kragujevca, nadam se da će i ovoga puta biti stadion krcat. Mislim da će biti spektakl, dobra utakmica i da ćemo se kvalifikovati- dodao je Ćurković, tokom druženja sa čelnicima Partizana u Humskoj, a tom prilikom je od generalnog direktora Miloša Vazure dobio dres.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija