• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2022

08:50

EVO GDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO PRENOS MEČA PARTIZAN-SPARTA PRAG! Crno-beli hoće da OBRADUJU navijače!

fkpartizan.rs

Partizan

EVO GDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO PRENOS MEČA PARTIZAN-SPARTA PRAG! Crno-beli hoće da OBRADUJU navijače!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana od 18.45 na stadionu u Humskoj igraju revanš meč šesnaestine finala Lige konferencija protiv Sparte iz Praga

Crno-beli iz prvog meča imaju prednost od 1:0, pošto je Kvinsi Menig u završnici meča matirao golmana Sparte i tako Partizanu doneo prednost, ali i bodove srpskom fudbalu, a ove sezone ne važi pravilo "gola u gostima".

Prenos meča obezbeđen je na dve televizije - RTS 1, kao i na Arena sport Premium 1.

Foto: fkpartizan.rs

 

Takođe meč možete pratiti i na lajv blogu portala Informer.rs!

Trener fudbalera Partiazan Aleksandar Stanojević rekao je da će tim jako i maksimalno ući u revanš meč i da želi da obraduju navijače!

- Šta reći osim da sam ponosan na svoje igrače, ovo je 14. utakmica u sezonu Evropi. Imali smo razna očekivanja i verovanja na početku, ali su igrači izneli ceo period i svaka im čast na tome. Sutra bi trebalo da uživaju sa navijačima. Biće drugačija utakmica nego u Pragu. Eliminaciona je utakmica biće, dosta rizika psoebno sa njihove strane. Sami smo sebi nametnuli pristisak prolaska dalje utakmicom u Pragu. Ulazimo jako i maksimalno, želimo da obradujemo naše navijače. Potrebna nam je njihova pomoć. Nadam se najboljem- rekao je Stanojević na koneferenciji za medije u Humskoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija