• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2022

22:15

FUDBALERI PARTIZANA JEDNOGLASNI! Zasluženo smo prošli dalje!

Starsportphoto

Partizan

FUDBALERI PARTIZANA JEDNOGLASNI! Zasluženo smo prošli dalje!

Podeli vest

Prvotimci Partizana Miloš Jojić i Siniša Saničanin ističu da je njihova ekipa u oba meča sa Spartom potvrdila kvalitet i pokazala da je mnogo bolja

Partizan je i drugi put savladao Spartu iz Praga, čime su crno-beli na najlepši način potvrdili trijumf iz Češke i obezbedili plasman u osminu finala Lige Konferencija.

Asistent kod drugog gola Rikarda bio je Miloš Jojić, poslavši sjajan centaršut iz kornera, koji je napadač sa Zelenortskih Ostrva glavom pretvorio u novi pogodak.

Foto: Starsportphoto

 

- Ušli smo čvrsto, jako i odlučno u utakmicu. Pritiskali, napadali i oba gola dali na vreme. Poremetio nas je malo taj crveni karton u drugom poluvremenu, ali smo uspeli na pravi način da privedemo meč kraju i zasluženo slavimo - rekao je Jojić.

Foto: Starsportphoto

 

Približnog mišljenja bio je i mlađi defanzivac Partizana Siniša Saničanin.

- Hvala navijačima, nosili su nas celu utakmicu. Ponosan sam, odigrali smo kvalitetnu utakmicu. Znali smo da će biti teško, da će biti velika borba, oni su snažan tim. Najbitnije da smo prošli dalje i mnogo smo srećni zbog toga - istakao je Saničanin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija