• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2022

19:05

PARTIZAN - TIM ZA VEČITI DERBI! Stanojević na teren šalje NAJBOLJE ŠTO IMA! Zdjelar je MOTOR crno-belih!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN - TIM ZA VEČITI DERBI! Stanojević na teren šalje NAJBOLJE ŠTO IMA! Zdjelar je MOTOR crno-belih!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u nedelju od 18 časova gostuju Crvenoj zvezdi u 166. večitom derbiju

Manje od 24 časa ostalo je do susreta dva najtrofejnija srpska kluba! Crvena zvezda će u nedelju od 18 časova na svom terenu dočekati Partizan u utakmici od ogromne važnosti za oba tima u borbi za titulu. 

Utakmica koja se igra na Marakani mogla bi da donese crno-belima mirniju završnicu sezone u slučaju pobede, ali bi zato poraz znatno zakomplikovao sudbiju u šampionskoj trci. Iz tog razloga, nema sumnje da će Aleksandar Stanojević na teren poslati najbolje što ima. 

Crno-beli su u četvrtak imali tešku evropsku proveru protiv praške Sparte. Ipak, pobeda u prvom duelu i dobar početak drugog omogućili su Stanojeviću mirniju završnicu meča, te šansu da odmori neke od nosioca igre. 

Kada je reč o poslednjoj liniji, ne bi trebalo da bude nikakvih dilema. Aleksandar Popović će biti na gol-liniju, a prvi bedem pred golom Partizana činice Slobodan Urošević, Igor Vujačić, Siniša Saničanin i Aleksandar Miljković koji je pauzirao protiv Sparte. Naravno, Stanojević ima još dve opcije za odbranu Nemanju Miletića i Marka Živkovića, ali teško da će neko od njih dvojice dobiti šansu od prvog minuta. 

Foto: Starsportphoto

Zakucano mesto u prvoj postavi ima Saša Zdjelar, a parnjak na sredini terena će mu biti Miloš Jojić. Nešto ofanzivniju ulogu dobiće Bibras Natho. Po bokovima će dejstvovati Lazar Marković i Kvinsi Menig, a šansu u drugom poluvremenu čekaju Nemanja Jović i Nikola Terzić. Bez dileme - Rikardo Gomeš će predvoditi napad Partizana. 

Popović - Miljković, Saničanin, Vujačić, Urošević - Jojić, Zdjelar - Menig, Natho, Marković - Gomeš. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdjurdjevic

pre 2 godine

A ko je od navedenih mlađi od 21 godine? Lupate kao i obično.

Branko71

pre 2 godine

Ovaj tim Partizana ne može da počne derbi, jer nema bonus igrača. Počeće Terzić, a u drugom poluvremenu ući Jović jer makar jedan bonus mora da počne i završi utakmicu u Superligi Srbije.

kikkoko

pre 2 godine

Informerovci, malo ste se zaneli.... Gde vam je "bonus", njega nema u vasoj projekciji tima?! Najrealnije je da umesto Lazara Markovica pocne Terzic a da oko 60 minute udje Lazar, a Meniga zameni Jovic! U nekim racunicama ,ako Menig bude dobro igrao on moze ostati u igri a da Rikarda zameni Milovanovic! Po nekoj mojoj skromnoj analizi, najbolje resenje je da Natko ne pocne, da igra umesto njega Lazar Pavlovic,sigurno ne bi razocarao, odmoran je i zeljan dokazivanja, a da napred pocnu po krilima L.Markovic i Menig. Natko bi usao u poslednjih pola sata sa Milovanovicem umesto Rikarda.Stvarno sam ubedjen da je Lazar Pavlovic odlicno resenje za startnu postavu!! Sto se tice odbrane, najbolje je resenje da desnog beka odigra Celavko, bolji je za Derbi od Miljka, pogotovo od Zivkovica u odbrani! Centarhalfovi su standardni Sani i Montenegrino!

Jelenko

pre 2 godine

Ocito napamet izdiktiran tim.Ovdje je zaboravljen bonus igrac.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija