• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2022

16:19

MI SMO SJAJNA EKIPA! NIKO NEĆE TRPETI POSLEDICE! Stanojević PUCA od SAMOPOUZDANJA nakon poraza u derbiju!

Starsportphoto

Partizan

MI SMO SJAJNA EKIPA! NIKO NEĆE TRPETI POSLEDICE! Stanojević PUCA od SAMOPOUZDANJA nakon poraza u derbiju!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 17 časova dočekuju lučansku Mladost u okviru 25. kola Superlige Srbije

Nije Partizan uspeo protiv Crvene zvezde da pobegne na osam bodova prednost već su crveno-beli pobedom u večitom derbiju došli na samo "minus dva"! Ipak, još uvek je četa Aleksandra Stanojevića na pol-poziciji i sve konce u borbi za titulu drži u svojim rukama, ali prava na grešku više nema. 

Gotovo svaki meč do kraja sezone predstavlja finale i za crveno i za crno-bele, a prvo poredu za klub iz Humske igra se već sutra od 17 časova kada će na stadionu Partizana gostovati lučanska Mladost. 

- Znamo šta nam je činiti protiv Mladosti. Čekamo meč sa velikom željoim da se vratimo na pobednički put, spremni smo da pokažemo karakter, znanje i umeće i vratimo tamo gde nam mesto - rekao je Aleksandar Stanojević pred meč sa Mladosti. 

Iako je 166. večiti derbi već sada "daleka prošlost", poraz od Crvene zvezde još uvek je glavna tema u svim medijima. Ipak, Stanojević ističe da je to iza Partizana, te da su crno-beli fokusirani na naredne izazove. 

- Prvi sastanak posle derbija bio je kao i svaki moj prethodni: iskren, realan i direktan. Ukazali smo na probleme. Dešavali su se porazi i ranije, pa smo se vraćali. Iza nas je baš dobar deo sezone, da bi nas nešto poremtilo. Ako nas poraz u derbiju poremeti, onda nismo pravi. Što se motivacije tiče, to pitanje se u Partizanu ne postavlja. Trening je maksimalan, kamoli utakmica - jasan je strateg crno-belih. 

Dodaje Stanojević da je Zvezda uspela da iskoristi umor Partizana posle teškog dvomeča sa praškom Spartom u okviru baraža za osminu finala Lige konferencija. 

- Jedan razlog je što nas je Zvezda nautralisala načinom ugre. S druge strane, osetio se umor posle Sparte. Ne posežem za alibijem, ali je teško odigrati dve utakmice takvog intenziteta za samo tri dana. Protivnik se nametnuo, napravio 27 faulova, mi duplo manje, loše smo odgovorili. Nije da neću o taktičkim detaljima, rekao sam njima direktno - pojasnio je trener Partizana. 

Foto: Starsportphoto

Nakon derbija, Stanojević je rekao da je on jedini krivac za debi budući da je izveo pogrešan tim. Danas, trener Partizana ističe da niko neće biti precrtan zbog slabijeg meča protiv Crvene zvezde. 

- Niko neće trpeti posledice. U godini kad pobeđujemo sve živo, igramo kako igramo, sad da vučem radiklane poteze... Momci igraju najbolju domaću i evropsku sezonu poslednjih nekoliko godina. Želim da nam ovako bude uvek, presrećan sam i ali sam pričao da sam za derbi pogrešio. I vama je izgledalo da je to taj sastav. Niko ne bi trebalo da snosi konsekvence posle jedne utkamice. Izuzetno poverenje imam u igrače. Ne bi bilo pošteno da sad nekog sklanjan, igraće najbolji u datom trenutku - objasnio je u dahu Stanojević. 

Neposredno pre večitog derbija iz Partizana je stigao zahtev da se odmah posle meča obavi antidoping kontrola, ali je uprkos tome nije bilo što je začudilo sve u Humskoj. 

- Nije je bilo. Iznenađujuće! Prvi put se tako nešto desilo u poslednjih nekoliko godina. Samo dva dana pre utakmice - podvukao je Stanojević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija