• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2022

16:00 >> 18:59

PARTIZAN PREŽIVEO DRAMU - CRNO-BELI OSTALI LDERI! Mladost mogla do BODOVA u Humskoj, ali...

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN PREŽIVEO DRAMU - CRNO-BELI OSTALI LDERI! Mladost mogla do BODOVA u Humskoj, ali...

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su lučansku Mladost sa 2:1 (1:0) u 25. kolu Superlige Srbije

Šampionska trka se nastavlja! Pobedila je Crvena zvezda ranije danas "na Krovu", a odmah je korak najvećeg rivala ispratio i Partizan koji je na svom terenu nadigrao lučansku Mladost i ponovo pobegao na "plus dva" - 2:1!

Delovalo je da će crno-beli do rutinske pobede pred svojim navijačima, ali je Milan Bojović golom u 88. minutu uneo dramu u finiš. Mogli su gosti iz Dragačeva i do boda minut kasnije kada je Obradović propustio veliku šansu i tako "poklonio" čitav plen Partizanu. 

Poraz u derbiju je prošlost u Humskoj! Iako se videlo tokom prvog poluvremena da crno-beli igraju u blagom grčku, gol Rikarda Gomeša iz 42. minuta "izvidao" je rane četi Aleksandra Stanojevića koja je u drugom poluvremenu rešila pitanje pobednika, a mogla i značajno da napuni mrežu svog rivala. 

Bila je lučanska Mladost bolji rival tokom većeg dela prvog poluvremena, imali su gosti nekoliko prilika preko Milana Bojevića i Saše Jovanovića, ali je Aleksandar Popović uspeo da se iskupi za propuste u derbiju i sačuva crno-bele kada su krvarili. Usledila je dobra reakcija, sjajan prodor Lazara Markovića i gol Rikarda Gomeša koji je načeo gostujući sastav. 

Tek što je počelo drugo poluvreme već je bilo 2:0 za Mladost. Ponovo je Marković napravio razliku na svojoj strani, proigrao Rikarda Gomeša, nije se golgeter Partizana najbolje snašao. Pokušao je potom Nikola Terzić, ali je Kostić dobro reagovao, a odbitak je u mrežu Mladosti zakucao Miloš Jojić i postavio konačan rezultat. 

Do kraja meča je Partizan mogao da napuni mrežu gostiju do vrha. Ipak, nisu Menig, Rikardo, Terzić i Jojić uspevali da savladaju Kostića. Sa druge strane, Mladost je potpuno potonula nakon drugog gola crno-belih. 

PARTIZAN - MLADOST  2:1 (1:0)

Strelci: Rikardo Gomeš 42, Jojić 54 - Bojović 88
Stadion Partizana, Beograd   Sudija: Mitić Milan

Partizan: Popović - Živković, Miletić, Vujačić, Urošević - Jojić, Natho - Menig, Terzić, Marković - Gomeš
Trener: Aleksandar Stanojević 

Mladost: Kostić - Cvetković, Leković, Milošević, Mićević - Baha, Gordić, Milosavljević, Jovanović - Bojović, Petrov
Trener: Dragiša Žunić

Tok meča:

Drugo poluvreme:

KRAJ!

90. minut - UMALO 2:2! Imao je Bojović veliku šansu da donese bod Mladosti, ali..

88. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Milan Bojović smanjuje zaostatak Mladosti! Drama u finšu - 2:1!

83. minut - Opsada gola lučanske Mladosti traje više od pola sata, ali konkretnog učinka Partizana nema. Čini se da su svi akteri meča zadovoljni aktuelnim rezultatom. 

78. minut - Značajno je opao ritam utakmice u finišu meča. 

72. minut - Još jedna akcija crno-belih, sada je pokušao Kvinsi Menig sa ivice kaznenog prostora, ali nova dobra reakcija Kostića - 2:0!

68. minut - Velika šansa za Partizan, sada je Nikola Terzić mogao do gola, ipak, ponovo je Ivan Kostić dobro reagovao, sam okorner za crno-bele. 

63. minut - Nova dobra akcija Lazara Markovića, ponovo je sjajno uposlio Rikarda, ali se golgeter Partizana nije najbolje snašao, ostaje 2:0!

59. minut - Na drugoj strani preti Mladost preko Milana Bojovića, ali je siguran Aleksandar Popović. 

54. minut - GOOOOOOOOOL! Čini se da je sve u Humskoj rešeno, Rikardo Gomeš propustio je veliku šansu, lopta se odbila do Terzića, dobro je reagovao Kostić, a "otpadak" kupi Jojić i postiže novi gol za crno-bele. 

53. minut - Ambiciozan pokužaj Slobodana Uroševića desnog nogom sa sviše od 20 metara. Lopta je otišla preko gola.

49. minut - Dobar centaršut Lazara Markovića, ponovo je Rikardo Gomeš bio najviši u skoku, ali dobra rekacija Kostića!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Prvo poluvreme:

45. minut - Kraj prvog poluvremena!

42. minut - GOOOOOOOOOOL! Prva prava šansa  za Partizan i odmah gol! Rikardo Gomeš je sjajno skočio i matirao Kostića posle dobrog centaršuta Lazara Markovića - 1:0!

40. minut - VELIKA ŠANSA! Najbolja prilika na meču i to za goste! Pobegao je Saša Jovanović po boku, poslao sjajan centaršut, lopta je "sela" Milosavljeviću, ali dobro se postavio Aleksandar Popović i zaustavio njegov udarac - 0:0!

39. minut - Rasplamsala se borba nakon nekoliko napada Mladosti, na drugoj strani uzvraća Rikardo Gomeš, ali dobra reakcija Bogdana Miloševića, biće to novi korner za Partizan.

35. minut - Opalio je Milan Bojović po lopti sa više od trideset metara, izbacio je to u korner Aleksandar Popović, ali Mladost neće dobiti udarac iz ugla! Velika greška arbitra Milana Mitića!

33. minut - Ponovo je prekid umalo doneo prednost crno-belima! Vujačić je još jednom bio najviši u skoku, ali ovoga puta lopta odlazi pored gola, ostaje 0:0!

31. minut -  Nova opasnost pred golom Mladosti nakon kornera, Rikardo Gomeš i Urošević napravili su prostora za Igora Vujačića, ali ponovo štoper Partizana šutira daleko preko gola!

27. minut - Velika šansa za Partizan posle akcije Lazara Markovića i Miloša Jojića, ipak, dobra reakcija Lekovića - 0:0!

Foto: Starsportphoto

22. minut - Sporna situacija pred golom Aleksandra Popovića! Milan Bojović pobegao je Nemanji Miletiću, a potom pao nakon kontakta sa štoperom crno-belih. Čekala se odluka VAR sobe, Novak Simović složio se sa odlukom glavnog sudije Milana Mitića koji nije pokazao na belu tačku - 0:0!

20. minut - Oprobao je svoj udarac i Bibras Natho, ali za sada Kostić izuzetan na gol-liniji, Partizan sve otvoreniji. 

18. minut - Još jedan pokušaj Kvinsija Meniga, ponovo lak posao za Kostića!

15. minut - Najbolja prilika na meču za Partizan, pobegao je Kvinsi Menig svojim čuvarima, ali je Kostić izašao na vreme i naterao Holanđanina na grešku. Od svega samo korner, ali i loš centaršut Miloša Jojića. 

11. minut - Deluje da Mladost nije došla u Humsku da se brani, ponovo je Jovanović pobegao po boku, poslao upotrebljiv centaršut pred gol Aleksandra Popovića, ali je na mestu bio Nemanja Miletić!

9. minut - Dobro je Bibras Natho ubacio loptu u srce kaznenog prostora, najviši u skoku bio je Igor Vujačić, ali štoper Partizana šutira pored gola, ostaje 0:0!

6. minut - Nakon uvodnog pritiska Mladosti, Partizan se polako oslobađa, a beležimo i prvu opasnost pred golom Kostića. Marko Živković je gađao Rikarda Gomeša u srcu kaznenog prostora, ipak, dobro reaguje odbrana gostiju. 

3. minut - Ofanzivan pristup gostuju na startu meča, odmah prvi korner za Mladost nakon što je Živković izblokirao centaršut Saše Jovanovića!

1. minut - Utakmica je počela, sa centra su krenuli fudbaleri Mladosti! 

16:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 25. kola Linglong Superlige Srbije između Partizana i lučanske Mladosti. Sve detalje iz Humske možete pratiti uz lajv prenos na portalu Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija