• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2022

17:09

GROBARI U DELIRIJUMU! Žoc pred derbi dobio SJAJNU vest!

Starsportphoto

Partizan

GROBARI U DELIRIJUMU! Žoc pred derbi dobio SJAJNU vest!

Podeli vest

Košarkaši Partizana u derbiju 21. kola i okršaju večitih rivala dočekuju Crvenu zvezdu u nedelju (18.30), sa željom da se osvete za neuspeh u Kupu Radivoja Koraća

Crno-beli su ubedljivo poraženi u Nišu, ali najtrofejniji evropski stručnjak Željko Obradović nije imao na raspolaganju Alena Smailagića.

Krilni centar se povredio u polufinalu Kupa Karidovja Koraća protiv FMP Železnika, kada je parket morao da napusti posle samo tri minuta igre i od tada ga nije bilo u timu Partizana.

Iako se na prvi pogled činilo da je u pitanju teška povreda kolena, ispostavilo se da je bivši igrač Golden Stejta doživeo istegnuće u skočnom zglobu i kolenu, a procene su bile da će pauzirati oko dve nedelje.

Foto: Starsportphoto

 

Najnovije analize i dodatni pregledi konstatovali su da je Smailagić spreman i boiće u konkurenciji za tim protiv Crvene zvezde, u nedeljnom derbiju koji se igra od 18.30.

Inače, Partizan je imao dosta pehova na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća, jer se tada povredio i Aleksa Avramović doživevši prelom nosa, ali sjajni plej nije pravio pauzu.

Posle Kupa je igrao i za reprezentaciju Srbije protiv Slovačke, i u oba meča bio je najbolji pojedinac. Njegovo učešće u derbiju sa zaštitnom maskom ne dovodi se u pitanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija