• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2022

13:43

JOJIĆ SUROVO ISKREN: Ušli smo u ludilo! SVE smo mogli da PROSPEMO za minut!

Starsportphoto©

Partizan

JOJIĆ SUROVO ISKREN: Ušli smo u ludilo! SVE smo mogli da PROSPEMO za minut!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su lučansku Mladost sa 2:1 (1:0) u 25. kolu Superlige Srbije

Pobedila je Crvena zvezda ekupu Voždovca, a odmah je korak najvećeg rivala ispratio i Partizan koji je na svom terenu nadigrao lučansku Mladost i ponovo pobegao na "plus dva" - 2:1!

Svesni su igrači Partizana da su mogli ovaj dan da dočekaju kao drugoplasirani znaju da im je to upozorenje dovoljno pred nastavak sezone.

- Najbitnije da smo osvojili tri boda. Znali smo da nas, posle onakvog derbija, očekuje izuzetno teška utakmica, psihički i emotivno smo bili ispražnjeni, ali kontrolisali smo meč sve vreme, postigli gol, a posle je i bilo lakše da se igra. Dali smo i drugi gol i onda ušli u neko „ludilo“ poslednjih deset minuta, primili smo gol, samo što smo krenuli s centra, gosti su imali stopostotnu šansu. Zbog nedostatka komunikacije, mogli smo da prospemo sve za jedan minut- kaže strelac Miloš Jojić.

Foto: Starsportphoto

 

Kad je Stanojević izveo sa terena Natha, Meniga, Markovića i Rikarda igra lidera na tabeli postala je mnogo slabija i otvorio se prostor gostima koji su mogli do boda da je Nemanja Obradović pogodio neposredno posle gola Milana Bojovića.

- Nije ovo prvi put da dolazimo u ovakvu situaciju. Doduše, nije ih ni bilo mnogo, ali fudbal je nepredvid. Trenutak nepažnje može da te kazni, zato bi trebalo da budemo srećni i zadovoljni posle ove utakmice, jer smo sačuvali prednost.

Partizan je pred kraj prvog i početkom drugog poluvremena dao je dva gola, a drugi je upravo delo Miloša Jojića.

- Uvek sam isticao ekipni ispred ličnog učinka, jer kad tim igra dobro, pobeđuje, daje golove, onda će se svako od nas i upisati u strelce i biti asistent. Zato moram da se zahvalim saigralima, dosad smo u prvenstvu i Evropi igrali veoma dobro, dali smo dosta, primili malo golova. Istakao sam se asistencijama i golovima, ali ima još mnogo da se igra. Imam neke ciljeve na kraju prvenstva, ali jedini zajednički cilj je titula- dodao je najbolji asistent Superlige, koji zbog žutih kartona neće moći da igra na nedeljnom gostovanju u Subotici.

Foto: Starsportphoto

 

Rikardo Gomeš je poručio da u svakom trenutku Partizan može i da primi i da da gol!

Kontrolisali smo igru od prvog poluvremena. Propustili smo dosta prilika i na kraju smo i primili gol, poslednji minuti su bili takvi, ali smo zaslužili pobedu i bilo bi još bolje da nismo propustili neke šanse! Znamo da je meč gotov tek kad čujemo poslednji sudijski zvužduk. U svakom trenutku možemo da primimo ili postignemo gol, ova utakmica je bila neizvesna do kraja, ali dobro je da smo pobedili!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija