• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2022

10:53

HUMANA AKCIJA CRNO-BELIH! Doniraj krv i besplatno gledaj Partizan!

Starsportphoto©

Partizan

HUMANA AKCIJA CRNO-BELIH! Doniraj krv i besplatno gledaj Partizan!

Podeli vest

Partizan poziva navijače da pokažu humanost, a svi koji doniraju krv biće nagrađeni

Dobiće besplatnu ulaznicu za utakmicu osmine finala Konferencijske lige između Partizana i Fejenord, saopštili su crno-beli.

Partizan je pokrenuo humanitarnu akciju u saradnji sa "Intitutom za transfuziju krvi", pa tako svi navijači i simpatizeri Partizana koji u sredu i četvrtak (9. i 10. mart 2022. godine) doniraju krv u autobusima na platou ispred zapadne tribine stadiona, mogu besplatno da prisustvuju evropskoj utakmici.

Davaoci krvi će moći da biraju stranu stadiona (istok, jug ili sever) sa koje će bodriti svoje miljenike na meču revanša osmine finala Konferencijske lige protiv Fejnorda, zakazan za 17. mart.

Ovo su termini za davanje krvi ispred stadiona Partizana: sreda, 9.03.2022. godine, od 10 do 18 časova, četvrtak, 10.03.2022. godine, od 12 do 18 časova "Pokaži snagu, spasi nekome život i bodri svoj tim do pobede", poručuju crno-beli.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija