• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2022

13:34

IGRAMO ISTORIJSKU UTAKMICU! Stanojević pred Fejenord: Titula je prioritet, ali imamo obavezu prema veličini našeg kluba!

Starsportphoto

Partizan

IGRAMO ISTORIJSKU UTAKMICU! Stanojević pred Fejenord: Titula je prioritet, ali imamo obavezu prema veličini našeg kluba!

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Stanojević za meč sa Fejenordom (četvrtak, 18.45) ne može da raluna na Rikarda Gomeša

Aleksandar Stanojević je otkrio da će Marko Milovanović početi meč u napadu umesto suspendovanog Gomeša, a kako kaže, činjenica da napadač Fejnorda Gus Til neće igrati za Holanđane ne menja mnogo.

- Oni imaju uvek rešenja, imaju dosta igrača u rosteru. On je sigurno dobar igrač koji se nije pokazao u Spartaku iz Moskve. Ovde igra u životnoj formi. Ali ni nama ne igra Rikardo, najbolji igrač, tako da ne razmišljam na taj način. Ne očekujemo njihovu defanzivnu orijentaciju. Oni uvek imaju preko 20 udaraca na protivnički gol po utakmici, tako nastupaju gde god da igraju. E sad da li ćemo mi sputati njih u tome ili oni nas, videćemo - kazao je Stanojević pred utakmicu.

Foto: Starsportphoto

 

Lazar Marković je spreman za meč posle dobijenog udarca protiv Spartaka, ali Marko Jevtović je pod upitnikom.

- Lazar može od početka. Da li će početi, videćemo, trebalo bi da počne. Jevtović je trenirao juče prvi dan posle bolesti, videćemo danas kako se oseća i odlučićemo neposredno pred utakmicu. Ne znamo za njega, iskreno. Popović će braniti, budućnost je kluba. Kad imate kvalitet, uvek ću se opredeliti za mlađeg igrača. Mogu da vam kažem i da li će igrati Miletić ili Živković, ali mi je malo onako... Malo je neprofesionalno baš sad da kažem. Mogu kasnije privatno da vam kažem.

Foto: Starsportphoto

 

On je otkrio i kakva je situacija oko Ljubomira Fejse.

- Fejsa je daleko od ekipe i od 18 (igrača u protokolu, prim. aut.) i od treninga i od svega. Nažalost je tako. Imao je lakšu povredu u Turskoj, koja se ispostavila da ne može još da se oporavi. To je frustrirajuće za nas, ove tri utakmice smo igrali bez tri defanzivna zadnja vezna. Teško je i onda morate da radite neke druge stvari.

Prethodni put kad je Partizan stigao do četvrtfinala nekog UEFA takmičenja, Milko Đurovski je bio junak crno-belih u dvomeču protiv Groningena 1990. godine.

Foto: Starsportphoto©

 

- Onaj gol, što je van svih fudbalskih logika, kad je bocnuo loptu sa felšom, to se ne zaboravlja... Fejnord je veliki klub izuzetne tradicije, igraju izuzetan fudbal. Ne znam šta može da se desi, ali lično, nama je titula prioritet. Ali dolazite u situaciju da pišete istoriju i da ne možete da kalkulišete. Šta ja mogu da uradim, da sutra ne stavim šest igrača? Ne mogu to da uradim. Imamo istorijsku utakmicu... Naravno da mislim da nam je titula prioritet, ali nije prirodno da izađemo drugačije. Imate obavezu prema veličini našeg kluba. Izlazimo bez kalkulacija, a posle utakmice ćemo razmišljati za dalje. Da li smo sposobni da igramo na tri dana, pokazaće vreme.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija