• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2022

12:02

HAOS U HUMSKOJ! Stanojević nije dao na NJEGA!  EVO ZAŠTO JE UŠAO U KLINČ SA GROBARIMA!

Starsportphoto

Partizan

HAOS U HUMSKOJ! Stanojević nije dao na NJEGA! EVO ZAŠTO JE UŠAO U KLINČ SA GROBARIMA!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su deklasirani od Fejenorda u osmini finala Lige konferencija, iako su u dva navrata vodili protiv favorizovanog protivnika 2:5 (1:1)

Partizan je poveo preko Natha u 13, da bi Tornstra izjednačio sedam minuta kasnije.

Trener crno-belih bio je besan zbog Miloša Jojića, tačnije reakcija navijača! Razlog za ovakvu reakciju Stanojevića bili su zvižduci određenog dela navijača za iskusnog vezistu.

Foto: Starsportphoto

 

Miloš Jojić je protiv Fejenorda je odigrao verovatno najslabiju partiju otkako se vratio u Humsku, pa ne čudi što je sredinom drugog poluvremena bio na udaru Grobara.

Jojiću su u 73. i 74. minutu navijači skandirali da izađe napolje, a samo minut-dva kasnije trener crno-belih Aleksandar Stanojević povukao ga je na klupu i umesto njega je ubacio Filipa Holendera.

Foto: Starsportphoto

 

Momka koji živi za crno-beli dres su navijači ispratili zvižducima, što je i te kako iznerviralo Stanojevića koji je ušao u klinč sa onima koji su ga vređali, u pokušaju da odbrani svog vezistu. Bio je ljut i nešto je dobacivao ka zapadnoj tribini... I kapiten Lazar Marković je u tim trenucima sa terena pružao podršku svom saigraču aplauzom. Bilo kako bilo, Jojiću sigurno nije lako palo sve što se izdešavalo minule večeri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lalegator 1

pre 2 godine

Kakav je to argument: "živeo je za Partizan"? Ako je ko živeo za Partizna onda je to Miša Tumbas, slava mu. Ali i pored toga on nije mogao da igra za prvi tim.

ratko

pre 2 godine

klosar Jojic ja da sam na njegovom mestu nikad fudbal vise ne bi zaigrao ,neka se stidi ,a i Stanojevicu bi bilo bolje da kupi prnje i ode iz Partizana jel je nikakav strucnjak to odavno govorim ako ima i malo morala otisao bi i prestao da bruka Partizan a upravi bi savetovao da ne dovodi otpatke nego pravog trenera i prave a ne jojica i markovica koji ne mogu da potrce ,neka se stide Naca koji sa 35 godina vise trci i vodi celu ekipu i opet kazem njemu Holender sedi na klupi a ima vise snage od cele ekipe zajedno

kimi

pre 2 godine

Pod hitno angažovatI Hatunića ,Ješića i Radanovića! Oni su slobodni i dolaze za DŽ Biće bolji od Obradovića,Miljkovića i Jojića sigurno!!

Jelenko

pre 2 godine

Ovaj Jojic nervira sve navijace od kako se vratio.Stice se utisak da svjesno odmaze ekipi umjesto da je obratno.A vrhunac je namjerni penal protiv CZ.Jedino Stanojevic vjeruje u njega kao i u Vujacica.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)
Live TV

Srbija postaje uzor u Evropi! Ozbiljnu državu može obezbediti samo Aleksandar Vučić! (VIDEO)

Upravo je završen miting u Nišu. Čini se da opozicija pokušava da zbuni birače ne bi li ti birači doneli pogrešnu odluku. Tema Informer specijala bili su izbori 2. juna. Na ovu temu govorili su Biljana Pantić Pilja, član Predstavništva SNS-a, prof. dr Stevica Deđanski, analitičar, Miljan Jovićević, analitičar, Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik SNS-a.

30.05.2024

19:56

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)
Live TV

Donošenje sramne rezolucije zapravo proističe iz jedne presude! Sve je počelo u Hagu! (VIDEO)

Rezolucija o takozvanom genocidu u Srebrenici kao i izbori 2. juna i dalje su najaktuelnije teme. Situacija na KiM takođe ima nacionalni značaj. Na sve ove teme u "Info danu" govorili su bivši premijer Srbije Nikola Šainović, glavni urednik RT Balkan Nikola Vrzić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program uključio se i Predrag Maslar, predsednik opštine Arilje koji je govorio o tome šta je učinjeno u ovoj opštini u poslednje četiri godine, ali i koji su planovi za naredne četiri.

30.05.2024

16:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija