• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

13.03.2022

08:40

NISAM PLJUVAČ! Krčmarević gađa u metu: Jurimo direktno mesto u LŠ, a kad Fejenord i Glazgov Rendžers otresu naše najjače klubove....

Starsportphoto

Partizan

NISAM PLJUVAČ! Krčmarević gađa u metu: Jurimo direktno mesto u LŠ, a kad Fejenord i Glazgov Rendžers otresu naše najjače klubove....

Podeli vest

Nekadašnji ofanzivac crno-belih Slobodan Krčmarević emotivno i teško je podneo poraz Partizana od Fejenorda (5:2)

Njega mnogo boli što je ekipa Aleksandra Stanojevića bila potpuno potučena na svom terenu.

- Uh, muko moja... Kao navijač sam ozlojeđen i frustriran što smo onako izgubili utakmicu. Problem je u svima nama, i u sportskim radnicima, i u novinarima, jer od nekih prosečnih pobeda pravimo herojske podvige. Ona Sparta koju je Partizan prethodno izbacio u rangu je sa Radničkim iz Niša, a ta pobeda je predstavljena kao čudo. Jurimo direktno mesto u Ligi šampiona, pa se onda hvalimo da smo 11. liga u Evropi, a kad Fejenord i Glazgov Rendžers otresu naše najjače klubove, onda kukamo da mi nismo u istom rangu, da nismo taj kvalitet... Hajde da se odlučimo šta jesmo i šta želimo. Naravno da je ovo maksimum za oba naša predstavnika u Evropi. Nemojte da gajite iluzije da Zvezda može da napravi čudo u revanšu, a vidim da se o tome priča - naglašava Krčmarević.

Foto: Starsportphoto

Slobodan Krčmarević

Krčmarević je s mnogo emocija govorio o Partizanu, o porazu od Fejenorda, ali i o zabludama o tome gde se trenutno nalazi domaći fudbal.

- Stvarno ne bih da me sad okarakterišu kao nekog pljuvača i da bude, eto, jedva je dočekao poraz da priča loše. Nije tako, nego volim Partizan i 20 sati posle utakmice i dalje sam frustriran i nervozan zbog toga kako smo igrali. Kako smo dozvolili da nam nekoliko puta ušetaju u gol? Toga više nema ni u školskom dvorištu. Fejenord je treća ekipa u Holandiji! Možda i preterujem, možda sam sve doživeo previše emotivno, ali čini mi se da su naši problemi mnogo dublji i veći, samo ih maskiramo - dodaje Krčmarević.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 2 godine

Niko nece da kaze da su nasi fudbaleri jako spori i da nemaju ``srca``da se bore sto minuta.Kako nije sramota igrace odbrane i veznog reda Partizana zato sto su ih ovi nadjacali, natrcali i ucinili smesnim?U svakom startu su kasnili ili zaostali, sta da ocekujemo od stare ekipe i loseg golmana?! Partizan nema Upravu, tamo sede ``neki sumnjivi`` ljudi koji nemaju kredibilitet ni u kom pogledu, ni fudbalskom, ni u privrednom.Sramota za Upravu koja ne moze dovesti brzog i kvalitetnog igraca, koja dovodi Fejsu kao pojacanje, samo cekam da se vrati Milivoje Cirkovic.Micite tog golmana on je kikser.

kimi

pre 2 godine

Stanojevicuuuu pukli smo zahvaljuci tvom selektiranju! Jojic, Miljkovic, Obradovic! TANDEM BOLI GLAVA! Pa probaj ako umes da ih naucis da bar potrefe okvir gola pri sutiranju /osim Rikarda iNata/ PA ti si zaslepljen, ONI su nasPONIZILI jel ti jasno covece! Nedaj boze da smo igrali sa nekim jos boljim!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!
Live TV

Opozicija bi da sabotira Ekspo, izgradnju metroa i da ruši Beograd na vodi! Lokalni izbori zapravo su nacionalni!

U nedelju su izbori koji su lokalni, ali je njihov karakter i značaj daleko veći. Ako uzmemo u obzir šta smo sve u poslednjih nekoliko meseci gledali: formiranje raznih pokreta koji su antidržavni, onda ovo nije priča o tome da biramo vlast u nekim opštinama, nego je pitanje da li će neki faktori ući u institucije. Gosti "Info večeri" bili su predsednik opštine Čukarica, Srđan Kolarić, predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić i presednik opštine Savski Venac Miloš VIdović.

29.05.2024

22:23

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija