• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2022

21:18 >> 21:22

PARTIZAN JE POKRADEN!? Crno-beli ULOŽILI ŽALBU na suđenje! Biće FRKE u ABA ligi!

Starsportphoto©

Partizan

PARTIZAN JE POKRADEN!? Crno-beli ULOŽILI ŽALBU na suđenje! Biće FRKE u ABA ligi!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan uložio je žalbu na suđenje u finišu meča u dvorani Tivoli gde je Cedevita slavila posle prave drame

Ostaće meč Cedevita Olimpije i Partizana upamćen kao istinski spektakl, ali malu "mrlju" na sjajnu košarkašku predstavu stavila je drama u završnici kada su u centru pažnje bile sudije. Nažalost, mnogo sportnih situacija verovatno je uticalo i na konačan rezultat, te su crno-beli nakon utakmice rešili da ulože žalbu, nezvanično prenosi "Mozzart sport". 

Žalba se pre svega odnosi na sam finiš utakmice kada je sudijska trojka Uroš Nikolić, Miloš Koljenšić i Sašo Petek vraćala snimak nekoliko minuta situacije u kojoj je bio Alen Omić bio centralna figura.

Foto: Starsportphoto©

Centar Cedevita Olimpije stigao je do ofanzivnog skoka i postigao koš. Arbitri su sudili faul, da bi posle dugog gledanja snimka odluka bila poništena, a koš Alena Omića takođe. Ipak, lopta je nakon svega završila u posedu domaćih koji su realizovali napad i potpuno se vratili u meč. 

Jogi Ferel je sve iskoristio, pogodio trojku i preokrenuo rezultat u korist domaćih koji su na kraju slavili. Partizan je u dvorani Tivoli doživeo četvrti poraz i uz to ima 19 pobeda. Ujedno, ovo je i drugi ovosezonski neuspeh crno-belih protiv Cedevita Olimpije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zeljko

pre 2 godine

FAUL JE BIO NA OMICU.PRVI JE STAO ISPOD KOSA I ZAUZEO POZICIJU.TREBALO JE BITI I DODATNO SLOBODNO BACANJE.VISE JE SUDIJA VUKAO STRANU ,PARTIZANU.NE RAZUMEM ,ZALBU

Deda

pre 2 godine

Kmeeee, kmeeee, kmeeeeeeeeee!!! Uvek isti, nepopravljivi. Pritisak na sudije, kukanje, kriva Zvezda, hahaha

kiza

pre 2 godine

Ma kakva kradja. Partizan je sam kriv. Cetiri uzastopno promasena bacanja pred kraj utakmice.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija