• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2022

17:37

KUVA SE TRANSFER U HUMSKOJ! Partizan spremio UGOVOR za OVOG igrača! Želi ga po SVAKU CENU!

Starsportphoto

Partizan

KUVA SE TRANSFER U HUMSKOJ! Partizan spremio UGOVOR za OVOG igrača! Želi ga po SVAKU CENU!

Podeli vest

Omiljeni fudbaler svih trenera koji su boravili na klupi crno-belih biće prioritet uprave kluba iz Humske u letnjem prelaznom roku

Pre tačno sedam dana Partizan je potvrdio produženje ugovora sa golmanom Nemanjom Stevanovićem, ali u Humskoj ne žele da se zaustave samo na tome.

Prioritet crno-belih na letnjoj fudbalskoj pijaci je nastavak saradnje igračima koji ističu ugovori, bez obzira na ishod u Superligi Srbije, a prvi među njima je Slobodan Urošević.

Levi bek Parnog valjka je, kako "Telegraf" saznaje, velika želja sportskog sektora i stručnog štaba na čelu sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem, pa će Partizan po svaku cenu želeti da zadrži iskusnog defanzivca u svojim redovima.

I laicima je jasno da Urošević nema konkurenciju na svojoj poziciju. I u trenucima kada su njegovi konkurenti na ovo mesto Ivan Obradović i Rajko Brežančić bili fit, nisu mogli da mu pariraju. Slobodan je bio standardan u startnoj postavi.

Foto: Starsportphoto

 

Zato je potpuno logično što crno-beli žele da zadrže igrača koji je već tri godine u klubu, adaptiran je, uigran, bitan u svakom planu stručnog štaba i sve deluje kao priča sa srećnim krajem, ali nije to jedostavno, jer i sam Urošević ima planove.

Njegove ambicije vezane su za inostranstvo, što je Urošević najavio početkom februara, pretposlednjeg dana zimskih priprema u Turskoj.

U Partizanu sam pune tri godine i negde postoji želja da se u dogledno vreme ponovo okušam u inostranstvu. Bio sam kratko u Belgiji, ali nije to bilo to, ništa mi se nije poklopilo. Imam 27 godina i voleo bih da pokušam još jednom da se dokažem i van granica Srbije. Ipak, prioritete sam postavio na neki logičan način. Želja mi je da osvojim titulu sa klubom, pa i ako već idem da odem srećan i ponosan na saigrače i sebe lično, kao šampion, da zaokružim najlepši period u karijeri na najbolji mogući način - pričao je Slobodan Urošević, nagoveštavajući mogući epilog.

U dosadašnjem toku sezone, Slobodan Urošević je odigrao 38 mečeva, upisavši po četiri gola i asistencije.

Ipak, njegov ostanak je imperativ uprave Partizana, budući da njegove alternative gotovo i ne postoje. Jer je Stanojević tokom zimskih priprema precrtao Rajka Brežančića i na kraju sezone sigurno odlazi iz Humske, dok je Obradović učestalo zbog povreda van stroja, te ne predstavlja garanciju crno-belima da se upuste sa takvom idejom u borbu na tri fronta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Na Zapadu postoji demokratija, ali kada je izvoze, postaje teška represija! Afričke i južnoameričke zemlje počinju da se bune i bude protiv hegemona!
Live TV

Na Zapadu postoji demokratija, ali kada je izvoze, postaje teška represija! Afričke i južnoameričke zemlje počinju da se bune i bude protiv hegemona!

Nije malo kada kažemo da je predsednik Vučić održao istorijski govor u Njujorku. Danas je sedam dana od kako su predsednik i njegovi saradnici otišli u Njujork. Da li će ovo predstavljati buđenje lidera manjih lidera kako bi se stvorila protivteža zapadnim silama? Na ovu temu u specijalnom programu govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost.

29.09.2024

21:54

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)
Live TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)

Da li woke kultura može da ugrozi srpsku tradiciju? Šta je uopšte woke kultura o kojoj je govorio i predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su javni komentator Biljana Šahrimanjan Obradović, urednik "Optimist magazina" Predrag Azdejković i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec.

29.09.2024

19:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija