• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2022

23:01

BRAZIL JE FAVORIT, ALI SA ŠVAJCARCIMA I KAMERUNOM MOŽEMO! Trener PARTIZANA odušveljen nakon žreba!

Starsportphoto©

Partizan

BRAZIL JE FAVORIT, ALI SA ŠVAJCARCIMA I KAMERUNOM MOŽEMO! Trener PARTIZANA odušveljen nakon žreba!

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Stanojević zadovoljan je nakon žreba za Svetsko prvenstvo u Kataru

Nije Srbija imala mnogo sreće na žrebu za Mundijal, ali po reakcijama fudbalskih stručnjaka Orlovi će imati šta da kažu u Kataru! Selekcija Dragana Stojkovića Piksija igraće protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske u grupnoj fazi, a trener Partizana Aleksandar Stanojević zadovoljan je nakon žreba. 

- Iskreno, veoma mi se sviđa naša grupa na Svetskom prvenstvu. Lepo je što ćemo opet odmeriti snage sa Brazilom, koji je izuzetna selekcija i favorit i u grupi i za osvajanje takmičeja, a tu su i Švajcarska i Kamerun sa kojima, ako se osvrnemo na minuli period, to kako je izgledala i igrala Srbija pod Draganom Staojkovićem, svakako rivali sa kojima možemo da se nosimo. Smatram da imamo šanse za prolazak u drugi krug, iako to u prvom utisku možda e izgleda tako, ali ovaj tim ima kvalitet, samopouzdanje, dobro igra, dobro je vođen i verujem da će nas obradovati - kaže Aleksadar Stanojević za Telegraf.

Trener Partizana ističe da je opcija da Srbija igra prvi meč protiv Brazila daleko bolja od drugih scenarija budući da će imati prostora za "iznenađenja" i u slučaju neuspeha. 

- Moje lično mišljenje je da je bolje što je prva utrakmica baš protiv najjačeg tima. Jer, drugi meč u grupi vam donosi dosta, a treći može da bude odlučujući i to nosi poseban pritisak. Ovako, početak je takmičenja, prva utakmica u grupi i, čini mi se, veća je šansa za iznenađenje favorita. Sećate se da je na prošlom Svetskom prvenstvu Švajcarska upravo na taj način iznenadila Brazilce... Zato mislim da je lakše da odmah to bude najjači tim, gde ćemo sigurno imati svoju šansu, pa ćemo posle da tražimo svoj put - jasan je trener Partizana. 

Foto: Starsportphoto

Orlovi su dobili slučnu grupu onoj u Rusiji, što je izuzetno zanimljivo. 

- Da, baš čudno. No, ko zna, možda je i to neki dobar znak da se reše problemi sa "duhovima prošlosti". Videli smo i u Rusiji da imamo kvalitet da se nosimo sa takvim selekcijama, ali su neki detalji odlučili. Mada, ne treba se osvrtati u prošlost, prošlo je već četiri godine, a to je u fudbalu izuzetno dug period, jer se sve strahovito brzo menja. U svakom slučaju treba da budemo pozitivni i verujemo u dobar rezultat, pošto kvalitet svakako nije sporan - jasan je Aleksandar Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija