• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2022

17:45

PARTIZANOV JUNAK POSLE DVA GOLA! Urošević OTKRIO kome je dao VELIKO OBEĆANJE! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

PARTIZANOV JUNAK POSLE DVA GOLA! Urošević OTKRIO kome je dao VELIKO OBEĆANJE! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su u 29. kolu ekipu TSC-a sa 2:0 (2:0), a oba gola u Humskoj postigao je Slobodan Urošević

Bek crno-belih nije krio oduševljenje posle blistave partije i pogodaka koji su doneli važan trijumf njegovom timu u nastavku šampionske trke sa Crvenom zvezdom.

- Srećan sam zbog postignutih golova, drago mi je što smo ostvarili cilj, idemo utakmicu po utakmicu, ja se nadam da ćemo do kraja sve dobiti - rekao je Urošević.

Foto: Starsportphoto

 

Defanzivac Partizana je i otkrio da je dao veliko obećanje Rikardu Gomešu pre meča. Podsetimo, najbolji strelac Parnog valjka nije nastupio u ovom meču.

- Više je bila šala, ali rekao sam Rikardu dva gola. Tako se ispostavilo da je na kraju i bilo. Prvi gol je bio u dogovoru sa Nathom, jer on ima prioritet, ali dogovorili smo se i postigli smo gol. Naravno da prija skandiranje, diže samopouzdanje, ne samo mene nego ceo tim treba da bodre, jer hoćemo da se svi radujemo na kraju sezone.

O samoj borbi za titulu kaže sledeće.

- Svakako jedan neverovatan niz, da bi uspeli u ovome što smo naumili ima još mnogo da se igra, moramo svaku utakmicu bukvalno da pobedimo da bi podigli pehar. Svaka sledeća je najvažnije i svaka sledeća je pitanje titule.

Prokomentarisao je i heroj Partizanove pobede narednog rivala u Kupu Srbije. Crno-beli se sastaju sa prvoligašem Loznicom.

- Specifična kup utakmica, nema popravnog. Igramo na našem stadionu, mi smo Partizan, ulazimo kao favoriti i ništa osim pobede nije važno – istakao je Slobodan Urošević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija