• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.04.2022

11:50

NEVERICA U PARTIZANU! Aca Lukas IZBACIO crno-bele iz Arene!

printscreen

Partizan

NEVERICA U PARTIZANU! Aca Lukas IZBACIO crno-bele iz Arene!

Podeli vest

Popularni folker napraviće koncert 14. aprila u Štark areni, dok će izabranici Željka Obradovića dan kasnije ugostiti Cibonu u okviru ABA lige

Zbog pomenutog nastupa Lukasa, Partizan neće moći, kako "Žurnal" prenosi", da ugosti hrvatski klub u Klasiku

Ova informacija još nije potvrđena, ali ni demantovana. Barem, za sada. Aca Lukas, inače veliki navijač Crvene zvezde, održaće spektakularni koncert u Areni 14. aprila. Ogromna bina i prateća koncertna oprema ne mogu da se rasklope i iznesu iz najveće srpske dvorane u tako kratkom vremenskom periodu, što je razlog "preseljenja" Partizana iz dvorane.

Izabranicima Željka Obradovića ostaju dve opcije - dvorana "Aleksandar Nikolić" ili Palata sportova "Ranko Žeravica". Minimalne su šanse da se na Novom Beogradu odigra meč, ali postoji i takva opcija.

Inače, prvu utakmicu koju će crno-beli odigrati u Štark areni biće protiv Burse u osmini finala Evrokupa. Podsetimo, duel sa ekipom koju predvodi bivši trener Zvezde Dušan Alimpijević igra se 20. aprila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mićko

pre 2 godine

E kad ''Grobarčina'' Grbović reši da na nečije ,,no no,, umesto Partizanu koji tobož ima neki prioritet na Arenu u istom terminu dodeli ''deliji'', a ne samo ''deliji'', Lukasu ?

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija