• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2022

23:49

IMALI SMO SREĆE, PARTIZAN JE BIO BOLJI! Saša Ilić ISKREN posle remija sa crno-belima!

Starsportphoto

Partizan

IMALI SMO SREĆE, PARTIZAN JE BIO BOLJI! Saša Ilić ISKREN posle remija sa crno-belima!

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana odigrali su večeras na Banovom Brdu nerešeno 0:0, u poslednjem 30. kolu regularnog dela Super lige Srbije

Čukarički i Partizan su odigrali čvrst meč, bez mnogo prilika za gol. Za 90 minuta obe ekipe uputile su svega četiri šuta u okvir gola.

Ipak, krucijalan momenat desio se na samom startu meča kada je Kovačević srušio Rikarda Gomeša. Glavni arbitar Novak Simović nije isključio "golobradog" fudbalera Čukaričkog, ali trener Saša Ilić ističe da njegov start jeste bio za isključenje. 

- Mladi Kovačević je ušao u utakmicu sa nepunih 18 godina i napravio je direktan crveni karton koji sudije nisu svirale. Činjenica je da je to bio start za crveni karton. U nastavku se popravio. Razumem to, potenciramo mlade igrače, Partizan mora da se bori za titulu i nema taj luksuz. Mi ćemo i u narednom periodu još više šansu davati mladima. Jedina zamerka je što sam osetio strah kod igrača - rekao je Ilić. 

Foto: Starsportphoto

Strateg Brđana istakao je da je njegova ekipa bilja bolja u Humskoj bez obzira što je Čukarički tada poražen od Partizana sa 2:0!

- Partizan je danas bio dosta bolji od Čukaričkog, posebno u prvom poluvremenu. Imali smo dosta sreće da na odmor odemo uz rezultat 0:0. U nastavku smo izgledali bolje, ali Partizan nezasluženo nije pobedio danas. Za razliku od utakmice u Humskoj u kojoj smo bili izjednačeni, čak i bolji u nekim trenucima, danas je Partizan bio na višem nivou - podvukao je trener Čukaričkog. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija