• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2022

20:35

STANOJEVIĆ ZAGRMEO: Vi znate nešto više nego ja? Ima vas 70 odsto i teško je da se borimo sa svima vama! Kada je Zvezda bila bolja?

Starsportphoto

Partizan

STANOJEVIĆ ZAGRMEO: Vi znate nešto više nego ja? Ima vas 70 odsto i teško je da se borimo sa svima vama! Kada je Zvezda bila bolja?

Podeli vest

Fubaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su bez golova (0:0) u 167. "večitom“ derbiju

Nakon remija, prvo što je Aleksandar Stanojević na konferenciji uradio je - uputio zahvalnost Grobarima.

- Velika zahvalnst navijačima! Pokazali smo da smo tu negde sa njima (Zvezdom)! Iako su bili drugačiji komentari uoči utakmice. Ovo je bila teška takmičarska utakmica, imali smo svoje šanse! Nažalost nismo pobedili! Idemo razočarani, ali ponosni jer su ovi momci pokazali karakter od početka do kraja!

Foto: Starsportphoto

 

Da li ste morali biti ofanzivniji na kraju i ranije izvršiti iznmene?

- Vi mi kažite šta bi ste uradili! Oni nisu stvorili niti jednu šansu! Uveli smo Markovića, igrao je Menig! Možda ne znate da imamo problem, mladi Terzić nije mogao da izdrži. Drugo, igrate koliko vam protivnik dozvoli. Imali smo stopotstonu koja rešava prvenstvo. I oni su dobra i tvrda ekipa, zadovoljan sam što smo ih neutralisali i bili konkretnija ekipa! Nije lako da dođemo i pobedimo 0:3! Hteli smo, nismo mogli. Nisam zadovoljan, ko je rekao da sam zadovoljan!?

Foto: Starsportphoto

 

Prvi put je bilo primereno ponašanje igrača? Kako komentarišete suđenje?

- Ponašanje je bilo primereno! Kad je bio neki problem, bilo koji derbi? Kako prvi put? Nekad smo mi malo agresivniji pored klupe, zašto pričate nešto što nije istina! Kada sam ja komentarisao bilo šta loše za suđenje! Bilo je dobro, a vi analizirajte!

Foto: Starsportphoto

 

Zvezda je ostala na plus dva i pitanje osvajača tutule je verovatno rešeno...

- Vi znate nešto više nego ja! Mi se ne predajemo od prvog dana! Niko nije verovao, Zvezda je za pet godina izgubila jednu utakmicu! Ne damo se, ne damo se, ne damo se do kraja! Trebalo je danas da igramo na našem stadionu, ali nismo! Što se mene tiče prvenstvo nije rešeno do poslednjeg kola.

Slažete li se da je Miletić bio najbolji akter derbija, Rikardo već drugi derbi nije uspeo da šutne na gol?

- Preko puta imate najboljeg strelca Ohija, Kataija i Ivanića koji nisu prišli golu! Derbi je težak, nismo mi ni Mančester ni Liverpul. Mi smo igrali osminu finala u Evropi, nismo ni Real ni Barsa. Nemamo mi baš taj kvalitet. Bio je Rikardo bolji nego prošli derbi. Imate Dragovića i malog Erakovića koji je napredovao... Nije lako! 

Foto: Starsportphoto

 

Da li smatrate da je Partizan više zaslužio prvo mesto pošto nije dobio psolednja dva derbija?

- Bili smo bolji prošli derbi! Treći derbi zaredom igramo na njihovom stadionu. Vas 70 posto ima koji ste crveno-beli i nama je mnogo teško da se borimo sa svima vama! Vi relativizujete i kažete kako mi kukamo. Jel je Zvezda bila jedan derbi bolja od nas? Kada? Jedini derbi gde je Zvezda je bila bolja tri dana posle Sparte! Da nije možda Kup? Ili na našem stadionu? Jel smo 28 kola mi bili prvi? I ko je zaslužio?! Oni su sjajan tim, poštujem Dekija, znam da vas je mnogo, ali smo mnogo više zaslužili nego što nam je dato. Da li je bio tu penal, onde crveni karton... drugačije je kada je naš stadion pun!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 2 godine

Iskreno sam u dilemi : Da li u opste dati do znacaja recima Stanojevica, koji je zaslepljen mrznjom !!!???? On je za "detaljnu" analizu !!! Takvi poput njega ne trebaju srpskom fudbalu !!! TACKA !!!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija