• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2022

07:59

GROBARI NIKOGA NE ŠTEDE, U ČUDU SU POSLE DERBIJA: Sramota!

Starsportphoto

Partizan

GROBARI NIKOGA NE ŠTEDE, U ČUDU SU POSLE DERBIJA: Sramota!

Podeli vest

Navijači Partizana imali su šta da zamere fudbalerima posle remija sa Zvezdom (0:0) na stadionu "Rajo Mitić" u 167. večitom derbiju

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana podelili su bodove u 167. večitom derbiju i odigrali su bez golova - 0:0.

Rezultat ide više na ruku crveno-belih, pošto su oni ostali na prvom mestu sa dva boda više od njihovog protivnika. 

Grobari ljuti na igrače

Izabranici Aleksandra Stanojevića ušli su u susret veoma odlučno, ofanzivno, a  promašaj Nikole Terzića u prvom poluvremenu i dalje muči crveno-bele.

 Mi smo imali stopostotnu šansu, a igrali smo s defanzivnijim postavom nego prošlu utakmicu, bili smo bolji, nisu stvorili nijednu šansu. S druge strane, uveli smo Markovića, igrao je Menig, ne može drugačije. Vi ne znate da li mi imamo neki problemi, ne znate da li Terzić može da izdrži, a moramo bonusa. Imamo situacija da neko ne može i moramo da dopunjavamo. Morate da igrate koliko vam protivnik dozvoli, vi hoćete, ali nekad ne možete - rekao je Stanojević nakon meča.

Foto: Starsportphoto

Igrači Partizana razočarali navijače

Navijači Partizana ne mogu biti zadovoljni izdanjem ljubimaca. Crno-belima je jedino pobeda bila u opticaju, međutim to se nije dogodilo. Ono što ih je posebno iznenadilo jeste odluka Aleksandra Stanojevića da Natha i Milovanovića u igru uvede tek u finišu utakmice.

Do kraja je ostalo još šest utakmica, isto toliko prilika da vidimo preokret kada se radi o borbi za titulu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neki su se već oprostili od titule.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuk07

pre 2 godine

Tesko je da Partizanovci shvate da su titule izgubili protiv Cukarickog a ne protiv Zvezde u derbiju. Odgovornos zato treba da preuzme trener Partizana Stanojevic. Evo I zasto od kad je Sumu oterao iz Partizana stvari nikako ne idu na bolje. Rezultat je merilo Partizana a ne da krivimo X faktor.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija