• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2022

23:48

ŽELJKO UTUČEN NAKON ELIMINACIJE - Obradović na ivici SUZA! Najteži poraz u karijeri, bacili smo GODINU DANA!

informer.rs

Partizan

ŽELJKO UTUČEN NAKON ELIMINACIJE - Obradović na ivici SUZA! Najteži poraz u karijeri, bacili smo GODINU DANA!

Podeli vest

Trener Partizana Željko Obradović bio je izuzetno nezadovoljan nakon poraza od Burse i eliminacije iz Evrokupa

- Prvo, čestitam timu Burse na pobedi i želim im sve najbolje u sledećim utakmicama. Pravilo je da se igraju eliminacione utakmice. Žao mi je mojih igrača i svih ljudi koji su bili u dvorani ove večeri - rekao je Obradović. 

Rekao je trener Partizana nakon poraza da on preuzima odgovornost za neuspeh crno-belih u Evrokupu. 

- Pod broj jedan, ja preuzimam odgovornost za poraz, u smislu svega što se dešavalo na terenu. Ne želim da ulazim u detalje. Mogli smo lako da završimo utakimcu i da je dobijemo u regularnom delu i ja preuzimam odgovornost za to, jer je to logično i imam najviše iskustva. Strašno mi je žao, jer smo potrošili godinu dana naših života da igramo ovakvu utakmicu, pred ovakvim navijačima. Žao mi je zbog svih, znam da su imali veliku želju, ali na kraju je ispalo tako kako je ispalo - istakao je trener Partizana. 

Nije želeo iskusni stručnjak da ulazi u dalje analize i loše izbore u završnici meča protiv Bursaspora. 

- Šta god da je, loše se završilo po nas. Mogao bih da analiziram, ali ne mogu da ulazim sada. Mi smo potrošili godinu dana naših života ni za šta. To je katastrofalno. Ja sam došao zbog toga. Znali smo da je ovo jedna utakmica i probali smo da se pripremimo na najbolji mogući način. Mogu da razumem neke stvari iz prvog poluvremena, o svemu tome smo pričali, a na kraju ostaje gorak ukus. Uvek ću da branim navijače. Rekao sam da ću imati fenomenalan stručni štab, pripremali smo utakmicu, ali na kraju nije bilo dovoljno. Uvek ću da krenem od trenera, odnosno, od sebe - jasan je bio Obradović, a potom objasnio da je ovo jedan od najtežih poraza u njegovoj karijeri. 

Foto: Starsportphoto

- Jedan od najtežih sigurno. Znam koliko smo svi u Partizanu želeli da napravimo nešto dobro ove godine. Sve je izgledalo prilično dobro, osim finalne utakmice u Kupu protiv Zvezde, sve je izgledalo dobro. Znam koliku energiju su uložili predsednik, Zoran Savić, igrači. Ko zna koliko će nas držati ovaj poraz. Kaže se da mora da se zaboravi, imamo još jedno takmičenje, ali ušao sam u svlačionicu i nisam znao da kažem igračima kada ćemo da treniramo. Nisam imao ideju da će ovo da se dogodi. 

Za kraj, novinare je zanimalo da li Obradović nakon neuspeha razmišlja o odlasku iz Partizana. 

- Ne razmišljam o tome, došao sam na tri godine. To jedino može da bude odluka kluba. Ako neko misli da ima bolje rešenje za trenera Partizana, slobodno. Osećam se srećan i zadovoljan ovde. Ovo su teški trenuci, ali moramo da se držimo zajedno i da radimo - podvukao je Obradović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

a zasto bi otisao iz kluba jel ste vi novinari stvarno toliko glupi da pitate takvo pitanje ,idioti

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija