• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2022

07:52

Neshvatljiv potez, OVO ĆE DUGO PROGANJATI CRNO-BELE! Tragedija! Da li je ovaj detalj odlučio? (VIDEO)

printscreen

Partizan

Neshvatljiv potez, OVO ĆE DUGO PROGANJATI CRNO-BELE! Tragedija! Da li je ovaj detalj odlučio? (VIDEO)

Podeli vest

Partizan je eliminisan iz Evrokupa, Bursa je posle produžetka slavila u Areni 103:95

U poslednja dva minuta meča protiv Bursaspora, imao je Partizan pet poena razlike i priliku da privede meč kraju. 

Ali, koštale su crno-bele brojne greške, meč je otišao u produžetak, a na kraju je pobedila ekipa Dušana Alimpijevića. Navijači su u rebusu, i dalje se pitaju zašto je Kevin Panter na sedam sekundi do kraja odlučio da šutira za tri poena umesto da lopta ide pod koš.

Pobesneli su i zbog nepotrebnog faula Jana Madara tokom izvođenja lopte sa njegov tim, a neće skoro zaboraviti veliki promašaj Alekse Avramovića, možda i najvećeg tragičara utakmice osmine finala.

Na minut i po do kraja Partizan je imao prednost od pet poena razlike (79:74) i napad. Lopta je bila kod Avramovića i uspeo je da predribla Endrjuza i krene na koš. Ali, umesto da je položi u koš   Avramović je odlučio da atraktivno zakuca loptu i tako dokrajči rivala. Međutim to se nije dogodilo, Arena nije eksplodirala...

 

 

Avramović se prerano odrazio i nije uspeo da zakuca loptu, ostala je na prvom obruču, tako da je nakon toga odmah odgovorio Nidam trojkom. Prednost se smanjila na samo "plus dva"....

Dugo će zbog toga ovaj promašaj proganjati navijače i Aleksu Avramovića, koji je meč završio sa 23 poena. Posle eliminacije se slomio pred navijačima Partizana. 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TADIJA ZEMUN

pre 2 godine

gde je baceno vise od 20.000.000 evra drzavnih para i ko zna koliko ce jos biti baceno,ove i sledece godine rumenoglu jedino tako zna da vodi klubove,sto vise para potrositi,pa ce uspeh nekad i doci,a da vodi neki tim sa malo ulaganja,to nema pojma,to je sada i pokazao,jer za njega je 20.000.000 evara smesna suma....

Jelenko

pre 2 godine

Naj veca stetocina u ekipi.A sto je naj gore ovo mu je ko zna koja vec glupost ove sezone.Jedino kod svog zemljaka moze da igra standardno iako je katastrofalan.Bruka i sramota.Toliko se ocekivalo od ove sezone a imamo sve razocaranje za razocaranjem.Nakon duzeg vremena uprava je napravila sve sto je do njih a rezultati katastrofalni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17