• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2022

13:00 >> 15:38

DOMINANTAN TRIJUMF! Partizan ubedljivo savladao TSC!

Starsportphoto

Partizan

DOMINANTAN TRIJUMF! Partizan ubedljivo savladao TSC!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su TSC rezultatom 4:1 u meču 3. kola plej-ofa Superlige

 

Neverovatan meč! Možemo slobodno da kažemo da u prvih pola sata nje bilo ni F od fudbal, ali je onda usledila goleada! Kako su igrali – prezadovoljni moraju da budu crno-beli u kakvom raspoloženju su otišli u svlačionicu nakon prvih 45 minuta.

TSC je preko Stefana Vukića stigao do vođstva od 1:0, Milošu Jojiću definitivno nije bio dan, pa ga je Aleksandar Stanojević izvukao iz igre i pre kraja poluvremena, kao i Igora Vujačića! Odmah nakon toga usledio je fenomenalan slobodnjak Bibarsa Natha koji je potrčao do Jojića da proslavi sa njim na klupi! 

Potom je viđena uspavana odbrana TSC-a, koju je kaznio Rikardo Gomeš 24. golom u sezoni! To je donelo Partizanu preokret. Opše je mišljenje da je bilo više sreće nego dobre igre. Ipak, na kraju krajeva, samo se rezultat gleda. Fudbaleri TSC-a će dugo žaliti zbog neverovatnog opuštanja!

A onda u drugom delu rapsodija Partizana!  U 48. minutu, posle 11 godina, ponovo je u dresu Partizana postigao gol Aleksandar Miljković! U 62. minut Partizan je poveo sa 4:1. Fenomenalan pas Lazara Markovića, pronalazi samog Nemanju Jovića, koji uklizava i daje gol!

Do kraja meča oba tima su imala svoje šanse. Partizan je dva puta ozbiljno zapretio, u prilici za povećanje rezultata su bili Jović i Marković, ali bez uspeha

Sada je sav pritisak na Crvenoj zvezdi, koja mora da savlada Čukaričk od 18:30 da bi zadržala prvu poziciju!

PARTIZAN-TSC 4:1 (2:1)

Stadion Partizana                                 Sudija: Milan Mitić

Strelci:  Natho 41, Rikardo 43, Miljković 48, Jović 62 - Lukić 31,

Partizan: Popović, Miljković, Miletić, Vujačić, Lutovac, Zdjelar, Natho, Jojić, Terzić, Menig, Rikardo.

TSC: Filipović, Varga, Petrović, Stojković, Vukić, Banjac, Antonić, Stanojev, Đakovac, Ratkov, Boćkaj.

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

KRAJ UTAKMICE

86.minut - Sada je pokušao Jović

84. minut - Imao je Marković šansu, ali bez uspeha

78. minut - TSC juri bar još jedan gol!

74. minut - Četiri izmene u gostujućem timu! Na terenu su Stanojlović, Mirčevski, Milićević ,Dukure. Izlaze Ratkov, Bočkaj, Đakovac i Banjac.

69. minut - Sjajan šut Đakovca sa skoro 30 metara! Odlična reakcija Popovića. Đakovac inače možda i najzapaženiji pojedinac TSC-a danas.

66. minut- Umalo PETARDA!  Traže crno-beli peti gol, tvrdili su da je lopta prešla gol liniju posle šuta Miletića! Čekala se VAR potrda, a  posle nekoliko minuta stiže potvrda - nema gola!

62. minut -GOL!Partizan vodi sa 4:1. Fenomenalan pas Lazara Markovića, pronalazi samog Nemanju Jovića, koji uklizava daje gol!

58. minut - Ulaze Nemanja Jović i Marko Jevtović umesto Nikole Terzića i Kvinsija Meniga. Treća i četvrta Stanojevićeva izmena.

48. minut - GOL! Posle 11 godina, ponovo je u dresu Partizana postigao gol Aleksandar Miljković! Vodi Partizan sa 3:1. TSC se potpuno pogubio u odbrani! Nakon centaršuta Bibarsa Natha, Filipović je odbranio udarac Siniše Saničanina, lopta je pala pravo pred nogu Miljkovića!

46. minut - Počeo je drugi deo susreta!

Prvo poluvreme:

45. minut - Gosti u šoku posle ispuštene prednosti! Kraj prvog dela, Partizanovi igrači osokoljeni idu u svlačionicu!

43. minut - KAKAV PREOKRET! Dosuđen je ofsajd, ali je vido snimak otklonio dilemu! Prvo je pobegao Kvinsi Menig odbrani gostiju, njegov udarac brani Filipović! Do lopte prvi stiže Rikardo i postiže 24. gol ove sezone. Gledan je VAR koji je potvrdio da nije bilo ofsajda! 2:1!

41. minut-  GOL! Fenomenalan pogodak postigao je Bibars Natho, koji odmah trči da proslavi sa Milošem Jojićem, koji je sada već na klupi.

40. minut - Dvostruka izmena u Partizanu. Očekivano, Marković umesto Jojića. Iznenađenje: Saničanin umesto Vujačića.

36. minut- Greška Jojića, sada je srećom po njega ispravlja Popović. Na drugoj strani Natho spušta glavom loptu do Jojića, solidan je to pokušaj, ali ne baš blizu gola koji bi vratio Partizan u igru.

32. minut! Sve je bolji TSC, a sve anemičniji domaćin!

Foto: Starsportphoto

 

31. minut - GOL! Stigla je kazna za lošu i bezidejnu igru crno-belih. U 31. minutu gol je pogodio Stefan Vukić!

26. minut - Ljut je na Borisa Vargu Rikardo zato što je posle jednog duela pao na teren kao da je dobio ozbiljan udarac... Gomeš smatra da nije bio taj intenzitet!

22. minut - Žuti karton sada i za Sašu Zdjelara zbog igranja rukom! Ovo je drugi za Partizan!

20. minut - Čuju se gostujući navijači! Njih desetak... tužna slika na drugom najvećem stadionu u Srbiji!

18. minut- Saša Zdjelar je izgubio loptu na centru terena, Banjac je imao dosta prostora da krene u nalet, Menig ga pametno zaustavlja, ali tom prilikom dobija žuti karton-zasluženi.

14. minut- Jedan igrač TSC-a je stigao do lopte pre Terzića i napucao je Partizanovom igraču nenamerno u lice. Biće napadač van terena dok mu ne stane krv iz nosa.

13. minut - Probao je sada Kvinsi Menig prodorom po desnom boku, Goran Antonić odlično reaguje na ubacivanje.

10. minut - Pokušao je Natho da pronađe nekog od saigrača iz slobodnog udarca, ali je tak centaršut bio lak posao za Filipovića, a i Vujačić je bio u ofsajdu...

Foto: Starsportphoto

 

9. minut - Nastavljen je meč, sve je u redu...

8. minut - Jak i nezgodan sudar Miletića i Ratkova. Lekarske ekipe su na terenu...

4. minut- Solidan napad za TSC, ali je Miletić izbacio loptu u korner. Petar Ratkov je probao da vrati loptu u srce kaznenog prostora, ali je defanzivac crno-belih dobro reagovao

3. minut - Pokušao je Jojić, ali je lopta završila preko gola

1. minut - Počeo je meč 

Foto: Starsportphoto

 

13:29 - Nema Slobodana Uroševića u timu Aleksandra Stanojevića, pošto još od derbija ima povredu. Umesto njega igra Aleksandar Lutovac od početka.

13:13 - Otkako je TSC 2019. došao u Superligu odigrao je šest mečeva sa Partizanom i osvojio samo dva boda i to u prva dva meča

13:01 - Navijači Partizana najavili su da neće prisustvovati utakmici protiv TSC-a iz Bačke Topole.

13:00 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Infromer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Partizan-TSC.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvilidreta

pre 1 godinu

Naravno...nameštaljka - i to klasična, tako providno da je to tragikomično...do gola TSC-a partizan se nije ni video - polupana banda na terenu koja ne zna šta će sama sa sobom a kamoli sa loptom, kad...ekspresno, za minut dva gola u mreži TSC-a i posle toga dominacija kao da je protivnik negde tamo iz četvrte lige...sramotno i nedopustivo, ali...to će proći, kao i uvek kad su grobarčine u pitanju...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija