• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2022

13:47

NAGRADA ZA FANTASTIČNE IGRE! Bibras Natho potpisuje novi ugovor, ali to nije sve što je Partizan spremio za iskusnog fudbalera!

Starsportphoto

Partizan

NAGRADA ZA FANTASTIČNE IGRE! Bibras Natho potpisuje novi ugovor, ali to nije sve što je Partizan spremio za iskusnog fudbalera!

Podeli vest

Bibras Natho fudbaler Partizana, potpisaće sa crno-belima novi ugovor do 2023, a u Humskoj planiraju da za Izraelca predaju papirologiju kako bi dobio srpsko državljanstvo

Bibras Natho fudbaler Partizana, potpisaće sa crno-belima novi ugovor do 2023, a u Humskoj planiraju da za Izraelca predaju papirologiju kako bi dobio srpsko državljanstvo

Fudbalski klub Partizan rešen je da uz novi ugovor koji će potpisati sa Bibrasom Nathom, predaju papirilogiju i za njegovo državljanstvo. U Humskoj pokušavaju da reše dva posla u isto vreme.

S obzirom da je u februaru proslavio 34 godine,ugovor neće biti duži od godinu dana, do juna 2023, piše Telegraf.

Čini se da će se se novi ugovor potpisati i pre vremena jer odlične partije u poslednje vreme, sjajan učinak na utakmicama iskusnog veziste kao jednog od fudbalera na kom ese zasnivaju ambicije crno-belih, što je bilo presudno da mu odogovrni u klubu ponude produžetak ugovor

 

Foto: Starsportphoto©

Natho je više puta pričao kako mu je lepo u Partizanu i da se klub ophodi prema njemu korektno.Ali posebno što mi imponuje je to što je navijačima jedan od najomiljenijih stranaca u poslednje vreme.

Ona bi mogla da bude formalizovana već sledeće sedmice, kad se njegov zastupnik vrati sa službenog puta, međutim, izvesno je da će posle golmana Nemanje Stevanovića i levog beka Slobodana Uroševića upravo Bibars Natho biti sledeći crno-belih koji rešava pitanje statusa od čak 13 Partizanovih igrača kojima na kraju prvenstva ističe ugovor.

Interesantna je namera Partizana da Bibrasa Natha od naredne sezone ne vode kao stranca.U junu će početi četvrta uzastopna godina u kojoj igra u Srbiji, te mu je vrlo moguće da sa prebivalištem u Beogradu u tom periodu dobije Srpsko državljanstvo(poslednji primeri za to su Kanga i Ben iz Crvene zvezde)

U Humskoj su uvereni da je to dovoljan argument kako bi "naturalizovali" Izraelca i otvorili još jedno mesto za stranca. Misle da je sve navedeno dovoljno da podnesu papire za dobijanje državljanstva.

Bibars Natho je za Partizan do sada postigao 37 puta, i namestio još 31 gol na 107 odigranih mečeva. Njegova velika želja je da u Beogradu uradi ono što je i u drugim sredinama, da osvaja što više trofeja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija