• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2022

08:46 >> 10:12

PARTIZAN IZBEGAO BRUKU! FSS i DRŽAVA pozajmili PARE crno-belima i spasili ih IZBACIVANJA iz Evrope!

Partizan

PARTIZAN IZBEGAO BRUKU! FSS i DRŽAVA pozajmili PARE crno-belima i spasili ih IZBACIVANJA iz Evrope!

Podeli vest

Fudbalski savez Srbije pozajmio je novac Partizanu kako bi crno-beli izbegli kaznu i zabranu od strane FIFA i UEFA

Nažalost, četvrtak je doneo izuzetno loše vesti u Humsku budući da je iz FIFA i UEFA stigao dopis da je Partizan dobio zabranu registrovanja novih igrača za naredna tri prelazna roka zbog duga švajcarskom Luganu. Ipak, po pisanju "Sportskog žurnala" situacija je rešena i crno-beli će moći na tržište već tokom leta. 

Kako prenosi isti izvor, glavnu ulogu u čitavom poslu odigrao je Fudbalski savez Srbije koji je Partizanu pozajmio 250.000 evra kako bi crno-beli isplatili Lugano i završili transfer Filipa Holendera. Pored toga, Zoran Leković, nekadašnji generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, a sada direktor UEFA, urgirao je da se kazna prolongira za 24 časa i tako sačuvao šanse Partizana. 

Foto: Starsportphoto

U tom periodu FSS se "našao" Partizanu, pozajmio traženi novac koji je klub iz Humske ekspresno prosledio Luganu i time izbegao da bude izbačen sa međunarodne scene za narednu sezonu. 

Interesantno je da je država pre mesec dana dala Partizanu 2.000.000 evra da bi mogao da reši probleme za dobijanje UEFA licence za sledeću sezonu, ali dug prema Luganu je ostao. Crno-beli su, u slučaju da je kazna ostala, mogli da izgube svoje mesto u Evropi, a samim tim i redovan priliv novca. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cane

pre 1 godinu

Ako je to tacno, onda pod hitno raspustiti kompletnu upravu pa cak staviti katanac na kapiju stadiona jer tako i tako ga niko vise negleda

Amater

pre 1 godinu

ONI SE GADJAJU MILIONIMA OD PRODAJE IGRACA, FUNKCIONERI NATRPALI SEBI PLATE A NEMAJU 250.000 EVRA. ZASTO DRZAVA DAJE NARODNE PARE NEKA PRODAJU NEKOG IGRACA I PLATE SVOJE OBAVEZE. DOKLE VISE SU ONI POVLASCENI U ODNOSU DRUGIH KLUBOVA, TROSE PARE A NEMAJU I TAKO DECENIJAMA.

Srecko

pre 1 godinu

Ovo su rupe bez dna,treba zabraniti vise davanja novca ili dati svim klubovima.

Milan

pre 1 godinu

Крајње је време да ова управа напусти чело Партизана. Ово је жалосно шта људи раде већ дужи низ година. Партизан то није заслужио.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija