• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2022

14:20

DA LI ĆE PARTIZAN ISTUPITI IZ SUPER LIGE? Potez Željka Obradovića REŠIO je sve dileme!

Starsportphoto

Partizan

DA LI ĆE PARTIZAN ISTUPITI IZ SUPER LIGE? Potez Željka Obradovića REŠIO je sve dileme!

Podeli vest

Na današnjoj konferenciji za medije pred start KLS Super lige pojavili su treneri svih ekipa, osim iz Partizana

Najavio je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović mogućnost o istupanju Partizana iz domaćeg takmičenja, na šta je KLS saopštenjem odgovorio klubu iz Humske.

Na današnjoj zvaničnoj sednici, najtrofejniji evropski stručnjak Željko Obradović nije ni došao, što je samo podgrejalo tvrdnje da učesnik Evrokupa neće učestvovati u Super ligi.

Foto: Starsportphoto

treneri Vojvodine i Crvene zvezde Miroslav Nikolić i Dejan Radonjić

- U ovom trenutku mogu da kažem da mi definitivno nećemo igrati KLS ukoliko budemo došli u situaciju da nas neko primorava da igramo finale gde će prednost domaćeg terena imati neko ko je jedan deo takmičenja ABA lige završio kao bolje plasirani. Možemo da igramo šta god: fajnal for, da imamo žreb... Sve što je fer-plej, možemo da prihvatimo. Ali da neko sebi pravi prednost tako što je privatizovao ligu, Partizan u tome neće učestvovati - kategoričan je bio Mijailović u nedavnoj izjavi.

Sa druge strane, trener branioca titule Crvene zvezde Dejan Radonjić pojavio se na konferenciji klubova KLS Super lige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

AKO ISTUPE TREBA IM UKINUTI SVA NOVČANA DAVANJA IZ BUDŽETA KSS I DRŽAVE SRBIJE I GRADA BEOGRADA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija