• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2022

13:38

ŽELJKO OBRADOVIĆ LJUT NA IGRAČE: Najgori trening od kada sam u Partizanu, katastrofa! (VIDEO)

informer.rs

Partizan

ŽELJKO OBRADOVIĆ LJUT NA IGRAČE: Najgori trening od kada sam u Partizanu, katastrofa! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana u polufinalu plej-ofa ABA lige u utorak od 19 časova dočekuju Budućnost u dvorani "Aleksandar Nikolić"

Dan pred utakmicu izašao je trener Željko Obradović, koji je bio ljut kao ris, jer su kako kaže igrači odradili najgori trening.

Od one utakmice koju smo izgubili prošlo je mnogo vremena. Imali smo dosta dana ispred nas da se pripremamo i treniramo. Dao sam vreme ekipi, da se odmore i zaborave na to, da imamo ispred sebe novo važno takmičenje. To je izgledalo korektno, igrači su radili korektno. Ali, odradili smo danas najgori trening. Ubedljivo najgori, rekao sam im da ću to da kažem - kazao je Željko Obradović pred utakmicu protiv Budućnosti.

 

Foto: Starsportphoto

Željko Obradović besan na igrače

Ne znam za razloge. Iz ove ekipe Partizana nikada nijedan igrač nije igrao finale a ne osvojio ABA ligu, nisam ni ja. Imamo najveće moguće motive.  Ako na treningu gledam da neki igrači neće da trče, neće da igraju odbranu, neće da naprave blok, neki ne čekaju blok, sve su to neke sitnice koje su neverovatno važne u našem poslu, onda je to veliki problem. Ja sam to rekao. Trening je bio katastrofa. Nadam se da će njihova reakcija sutra na utakmici biti totalno drugačija, verovatno i uz podršku navijača. Ali, ako oni ne nisu  svesni toga šta igramo...Sad sam pitao, mi je da smo poslednji put finale plej-ofa igrali 2013. godine. Ako mi svi zajedno nemamo motivaciju, ideju da želimo da igramo finale onda su to veliki problemi...

Pored trenera Željka Obradovića na konferenciji sedeo je Rade Zagorac, pognute glave.

- Rade mi je juče rekao da su igrači razgovarali, ja to volim, to je pozitivno, zahvalan sam mu na tome što je uradio. Najiskrenije, nadam se da će reakcija sutra biti drugačija - istakao je Obradović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija