• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.05.2022

23:30

KATASTOROFALNO SMO IGRALI ODBRANU! Željko Obradović: Imali smo priliku da stignemo do pobede, ali...

Starsportphoto

Partizan

KATASTOROFALNO SMO IGRALI ODBRANU! Željko Obradović: Imali smo priliku da stignemo do pobede, ali...

Podeli vest

Trener Partizana Željko Obradović posle poraza od Budućnosti nije bio zadovoljan kako je njegov tim igrao odbranu

- Zaslužena pobeda Budućnost koja je kontrolisala dešavanja na parketu, imala je dvocifrenu prednost. Uspeli smo uz veliki broj grešaka u napadu, uz veliki broj promašenih slobodnih bacanja da se vratimo u meč, imali smo priliku da stignemo do pobede, ali smo katastrofalno odigrali odbranu i konfuzno ovaj poslednji aut. Rekao sam posle prve utakmice da je ovo plej-of, da je nebitno da li je 1,11 ili 21 poen razlike. Ponovo nas čekaju analize i sve ono što je potrebno da se uradi - rekao je Obradović

Pričao je i o lošem izvođenju slobodnih bacanja.

- To je bilo važno u prvom poluvremenu, ali smo se vratili i pored toga. Veliko je pitanje zašto igrač promašuju toliko bacanja. To je mentalitet, priprema, da dođeš da igraš utakmicu, da treniraš košarku. To je previše za bilo koju utakmicu, a kamoli u plej-ofu - dodao je Obradović

Mnogo je iznenadilo što je Kevin Panter završio utakmicu bez

- On je igrač koji je jako bitan za nas, ali i bez njegovog učinka smo došli u situaciju da branimo zadnji napad i da pobedimo. To znači da ne radimo dovoljno...U pitanju su detalji koje jedan tim koji pretenduje da bude ozbiljan mora da shvati. Moramo da shvatimo da na dva razlike, nemoguće je da se dođe do šuta za tri poena. To je nemoguće. Ali, to se ovom timu dešava opet. Ništa ne može preko noći da se promeni - zaključio je Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija