• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2022

12:44

ILIEV BEZ DLAKE NA JEZIKU O ODLASKU STANOJEVIĆA: Još jedan pokušaj GAŽENJA po Partizanu!

Starsportphoto

Partizan

ILIEV BEZ DLAKE NA JEZIKU O ODLASKU STANOJEVIĆA: Još jedan pokušaj GAŽENJA po Partizanu!

Podeli vest

Kao bomba je danas eksplodirala vest da Aleksandar Stanojević napušta klupu Partizana, a sada se tim povodom oglasio direktor kluba Ivicica Iliev

Čelnici iz Humske demantuju navode da Stanovejić odlazi, ističući da to ne da nije tema, već da je klub stoprocentno uz trenera i tim! Sportski direktor Ivica Iliev ističe niko nije ni pokretao temu promene trenera, kao i nikome nije ni na kraj pameti da to čini, pošto, kako ističe, sve ono što Stanojević javno izgovara u minulom periodu, a što je u srpskom fudbalu godinama tabu tema – misle i podržavaju svi u Partizanu.

Foto: Starsportphoto

 

- Šokiran sam i iznenađen navodima pojedinih medija o statusu našeg trenera. Zapravo, taj utisak šoka me je držao kratko, dok se nisam osvrnuo u prošlost, na celu proteklu sezonu i setio se još nekolicine situacija u kojima su nam smeštane afere, poturani klipovi i sve je to obična farsa, kao i ovo što se sada potura za trenera Aleksandra Stanojevića. Prvi put čujem za mogućnost da Stanojević napusti Partizan na kraju sezone i to mogu da vam kažem i ja svi ljudi u klubu. Zar u januaru naš trener nije pokazao gde mu je srce i gde su mu misli kada je takođe posle fabrikovane i poturene afere o odlasku produžio ugovor na još dve i po godine?! Zar to nije dovoljan dokaz posvećenosti, lojalnosti klubu čoveka koji je u Partizanu prohodao, bio igrač i trener u dva mandata?! - kaže Ivica Iliev za Telegraf i dodaje:

Foto: informer

 

- Fokus je sve vreme bio na borbi za titulu, na terenu, niko nije potegao pitanje mimo toga, niti ima potrebe. Sada se odjednom izvlače njegove izjave, tumači se šta je rekao čovek koji je celog sebe dao da vrati Partizanu šampionsku titulu i koji je u tome onemogućen, pa se, eto drznuo da to javno izgovori! Aleksandar Stanojević priča ono što svi u Partizanu mislimo i tu nema nikakve dileme. Borili smo se časno i pošteno, doživeli u prethodnom periodu mnogo grešaka na našu štetu, a u korist najvećeg rivala i normalno je da je Sale frustriran i razočaran, jer vidi ono što svi vide. Sada se na konto te njegove ljutnje izvlače izjave, ali dzaba je sve to, trener ima našu podršku i apsolutno smo saglasni sa svim što je izgovorio u proteklom periodu.

Foto: Starsportphoto

 

Iliev podseća na jednu od, kako kaže “napakovanih afera u pokušaju”...

- Setite se nedavno šta se dogodilo sa Bibrasom Nathom. Pisano je da ima problem sa Stanojevićem, tumačena nekakva slika gde se igrači raduju posle gola, da bi na kraju sam igrač koji je uvek skoman i odmeren izašao javno i demantovao sve te gluposti, jer više nije mogao da trpi. Toliko su bili u "lošim odnosima" da je trener tražio da se Bibrasu produži ugovor, pa vi nađite logiku u onome što se pričalo i pisalo u nekim medijima... I nije to jedini pokušaj “gaženja” po Partizanu, bilo ih je još i samo mi znamo kako smo se borili. Trener, igrači, klub – svi su bili izloženi. Eto, sada se ponavlja, tumače se Stanojevićeve izjave, konstruišu priče, a sve to nema nikakve veze sa istinom, sve je obična farsa. Partizan je, verujem, pokazao svima da se bori samo na terenu, pošteno i sportski kako najlepša igra na svetu fudbal to nalaže, ali očito da nije dovoljno, neko stalno želi da vas uvuče u mulj i ne biraju se sredstva – zaključuje Ivica Iliev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

teraj tog van i konacno nadjite trenera da nauci mbagru da trce i da se izbace oni koji samo kvare ,a znate vi odlicno ko je to

Zvezdas

pre 1 godinu

Sta pravite od Stanoja nekog velikog trenera. Imao je 5 bodova prednosti i sada mu kriv neko drugi. Nema vise Toleta Karadzica Mirka Marjanovica bitange jedne.

branko1

pre 1 godinu

Cela njegova prica svodi se na to da njemu,"velikom "treneru,ne daju da osvoji titulu.Trebalo bi da ga bude sramota sto zbog toga hoce da zavadi nasa dva najveca kluba.I nije neki trener da bi shvatio da se rezultati i uspesi u sportu,osvajaju kvalitetnom selekcijom i kvalitetnom spremom ekipe,a ne laprdanjem i gledanjem u tudje dvoriste.Ja sam partizanovac,radovao bih se tituli, ali osvojenu sportski i dzentlmenski,ne kukumavanjem

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija