• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2022

18:17

ILIEV U NEVERICI! Ne pamtim da je ikada igde u svetu neko sa 98 bodova završio kao drugi! Verujem da će se SVE vratiti u KUPU!

Starsportphoto

Partizan

ILIEV U NEVERICI! Ne pamtim da je ikada igde u svetu neko sa 98 bodova završio kao drugi! Verujem da će se SVE vratiti u KUPU!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev veruje da će crno-beli u finalu Kupa uspeti da pobede večitog rivala, iako se igra na "Marakani"

Iliev kaže da ne zna da je iko u svetu ikada završio prvenstvo kao drugi, a da je imao 98 bodova.

Foto: Starsportphoto

 

- Ne pamtim kada je neko sa 98 bodova završio kao drugi, ne samo u našem fudbalu, nego u svetskim okvirima. To zvuči nestvarno, mora da smo i tu neki rekord oborili, nažalost negativni. Mnogo toga je bilo dobrog, ali ostaje neverovatna žal zbog titule, pogotovo što znamo da smo dugi period bili na prvoj poziciji. Samo jedan mali pad, potpomognut štetama na račun jednog, a u korist drugog kluba, doveli su do toga da minimalni zaostatak ostane na snazi do kraja - kaže Ivica Iliev.

Pobeda u finalu Kupa Srbije, u četvrtak na stadionu Crvene zvezde svakako bi bila melem na rane crno-belih.

- Imamo derbi u finalu Kupa, meč dve neverovatne ekipe, koje su tokom cele sezone i u Evropi pokazale da su u egalu. Verujem u našu ekipu, iako se ko zna koji put igra na njihovom stadionu. Verujem da ćemo biti nagrađeni za bolju igru, za razliku od prošlog i prvog derbija na našem stadionu, kada su nam pobede izmakle. Verujem da će nam se sve to vratiti u finalu Kupa.

U Humskoj su Rikardu Gomešu danas uručene tri nagrade!

- Rikardo je najveći strani napadač koji je ikada igrao u srpskom fudbalu. Rekordi koje je oborio su nestvarni. Po onom što sam čuo, samo je još Darko Pančev u jednoj sezoni imao 40 golova, trenutno dva više od Rikarda. Raduje me što je on napadač koji na svim nivoima postiže golove, ne samo u srpskom fudbalu. Nadam se da ćemo uživati u njegovim golovima i u narednim godinama - rekao je Ivica Iliev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 1 godinu

Licemeri. Oni sa 98 bodova su sve fer odradili a zvezda sa 100 nije. Evo i Liverpul sa 92 nije sampion i? Kme, kme, kme.

ratko

pre 1 godinu

obojca mars iz Partizana sram vas bilo da jos pricate toliko bodova vodili ispred Zvezde i sve izgubite ,pa kako vas nije sramota da o tome jos pricate .kupite prnje i mrs

koki

pre 1 godinu

Ma tako nije ni Yeovil dominirao u konferenciji kada je bio sampion 2003-ce sa 95 bodova u ligi sa 22 kluba. A vi 98 bodova u ligi sa 16 klubova. Ajde bre.

Realno četvrti

pre 1 godinu

Ne verujem da i jedan klub na svetu, čak i amaterski ima takvog sportskog direktora. Odlično je partizan prošao ove godine.

Gipsani

pre 1 godinu

Ma u pravu si. Treba onaj sa 100 bodova da bude drugi.

Rale

pre 1 godinu

Bez 100 bodova nema titule. Sve je zavisilo od vas, zato ne krivite druge što niste uspeli. A objektivno Crvena zvezda ima bolji tim od vas. Da bi dokazali suprotno treba da osvojite kup.

Miroslav

pre 1 godinu

Da li postoju čovek u FK Partizan da izađe u javnost i kaže:"Čestitam bili ste bolji i ove godine".Mislim da je u klubu dosta takvih ljudi ali nemaju hrabrosti ili im je zabranjeno.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija