• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2022

13:22

STANOJEVIĆ UDARIO NA SUDIJE PRED DERBI: Da li je to normalno? Sudija koji nas je direktno oštetio za titulu deli pravdu u finalu!

printscreen

Partizan

STANOJEVIĆ UDARIO NA SUDIJE PRED DERBI: Da li je to normalno? Sudija koji nas je direktno oštetio za titulu deli pravdu u finalu!

Podeli vest

U finalu Kupa Srbije koje je na programu 26. maja od 18:00 na "Marakani" igraće Crvena zvezda i Partizan, a Aleksandar Stanojević imao je šta da kaže na račun sudija

Partizan nije uspeo ni ove sezone da se domogne šampionata, ali ipak će imati šansu da osvoji trofej u ovoj sezoni. Trener Aleksandar Stanojević kaže da jedva čeka da počne meč i priliku da se crno-beli domognu trofeja.

Stanojević udario na sudije pred derbi

Duel na Marakani sudiće Miloš Milanović, a Aleksandar Stanojević je to prokomentarisao bez dlake na jeziku.

Nije nam ni prijatno kad vidimo ko sudi i na koji način je izabrana ekipa sudija. U VAR sobi je sudija koji je od sedam utakmica Zvezde sudio šest. Je l' to normalno? Je l' može neko da kaže da je to normalno? A prvi sudija VAR-a nas je direktno oštetio ovde za titulu. A glavni sudija je bio u VAR sobi tad protiv Napretka. Kako ja onda da budem raspoložen? Ne vršim pritisak, samo pričam člnjenice. Žao mi je što smo došli u tu situaciju. Žao mi je što našu utakmicu ne sudi naš najbolji sudija - prokomentarisao je Stanojević izbor arbitara. 

Stanojević je potom istakao da Kup "nije odrada posla".

- Prva pomisao je da Kup ne može da bude utešna nagrada, ni da bude spas sezone. Kada se sezona završi sve se izanalizira. Ja to tako gledam, jedna utakmica ne može niti da spasi.  Neću se hvatati za tu utakmicu, analiziraćemo celu sezonu. Trofej je nama trofej gde god da se osvoji, ali naravno da bi nam bilo lakše da igramo na svom stadionu. Dosta se dobro poznajemo, može biti nekih taktičkih situacija, ali neće biti nekih velikih iznenađenja. 

Što se tiče tima koji će izvezdi protiv Zevzde, krije ga poovrede.

- Neću skroz da prepišem tim sa tog derbija, ali zavisi od situacije sa Nathom i Rikardom, a imamo i situaciju da ne moramo da igramo sa bonusom. Videćemo, svaka utakmica je drugačija.

Natho se još nije oporavio, a nije on jedini problem.

Zvezda je mašinerija

- Imamo mali problem sa Rikardom jer nije juče trenirao, a Bibars Natho nije još spreman. Nadamo se da će Rikardo biti ok.  Pričaću sa Nathom i sa doktorima i odlučićemo večeras

Trener Partizana je opet ponovo da je Zvezda ozbiljna mašinerija.

- Kad je Zvezda u pitanju tu nema slučajnosti. Počev od nekih stvari koje se poturaju kroz medije, oni su ozbiljna mašinerija, koja se bavi svačim i ja to poštujem. Videli ste i kako oni to prezentuju i ja imam jedno poštovanje sa te strane, jer se toliko bave time.

Borjan neće izvesti penal

Ne veruje Aleksandar Stanojević da će Milan Borjan izvesti jedanaestersa u finalu Kupa Srbije, ako odluka bude pala sa bele tačke.

- Borjan je pravi profesionalac i malo mi je neumesno da ga komentarišem. Ne verujem da će izvesti penal u toku utakmice. Mislim da je ponašanjem i načinom rada mogu sve najbolje da kažem o njemu.

 

Partizan nije postigao gol na pet derbija.

- Imali smo isto šansi kao oni, ali eto nismo dali gol. Ne pravi nam to pritisak, ne razmišljamo u tom pravcu. Sve utakmice su do sada bile slične, ali nisu ni oni dali mnogo golova. NAravno, moramo da postignemo gol ako hoćemo da osvojimo titulu", objasnio je Stanojević kada je dobio pitanje o lošem golgeterskom nizu njegovog tima u derbiju. 

Vežbali penale

Stanojević kaže da su crno-beli vežbali penale.

- Mi smo dosta vežbali penale i sada razmišljamo i da ne vežbamo penale. Na sve smo spremni, ali niko ne zna da li će biti penala. Ove utakmice su do sada bile sve izjednačene, tako da može biti i penala. Nije prijatno kada u dugoj borbi ostanete bez titule, da se ne vraćam na neke stvari. Igrači sada moraju da pokažu ponos jer nose dres ovakvog kluba i ne bih voleo da uđemo sa nekom negativnom agresijom. Samo nek budemo ponosni i svesni čiji dres nosimo.

Mnogo je spekulacija da će Aleksandar Stanojević napustiti Partizan na kraju sezone.

- Neprofesionalno je da pričam o nekim stvarima pred utakmicu. Ne znači mi jedna utakmica, znači jer je derbi, ali u svim razmišljanjima uzimamo celu sezonu. Znate šta je meni kao treneru prioritet, a jedna utakmica u kom će pravcu ići neću pričati na tu temu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 1 godinu

Stanojeviću, nije tvoje da previše komentarišeš sudije. Veliki si stru;njak i potrudi se da to pokažeš na terenu, a posebno u finalu kupa. Po meni, najveći problem srpskog fudbala nisu sudije, nego nedostatak još dve ekipe koje bi bile rame uz rame Partizanu i Crvenoj zvezdi (na primer, Vojvodina, Radnički Niš, Čukarički, TSC, ...). pa da sve legne na svoje mesto.

Ja

pre 1 godinu

Covek bez dostojanstva. Ima dva boda manje od sampiona, negativan bilans u derbijima, a nesto prica.

Laki

pre 1 godinu

Ajde bre Stanojeviću prestani da kukumavčiš Idi bre leci se od paranoje. Od kako je jesenas povela sezona, ti uporno vršši pritisak. Kao neko ce date pokrade. Ti bre čoveče kradeš Partizan. Uzimaš pare a nemaš rezultate. Nisu ti krive sudije ni WAR. Problem je u tebi, imaš tim ali ti ne znaš ništa. . Jel su te sudije krale i u Kini i gde god bio. Nisu nigde imao rezultat. Služiće se primitivnim pritiskom na sudije i pre nego što utakmica počne.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija