• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2022

21:02

SRAMOTA! PANTER "SREDNJACIMA" VREĐAO NAVIJAČE CRVENE ZVEZDE! Umalo nastao HAOS na terenu! (FOTO)

Starsportphoto©

Partizan

SRAMOTA! PANTER "SREDNJACIMA" VREĐAO NAVIJAČE CRVENE ZVEZDE! Umalo nastao HAOS na terenu! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaš Partizana Kevin Panter mogao je da izazove ogroman incident neposredno pred dugi meč finalne serije ABA lige

Košarkaši Crvene zvezde dočekali su Partizan u drugom meču finalne serije ABA lige, a malo ko je mogao da očekuje da bi pre utakmice moglo da dođe do ogromnog problema. Naime, šuter crno-belih, a nekadašnji košarkaš crveno-belih, Kevin Panter želeo je da se uhvati u koštac sa navijačima. 

Panter je podigao dva srednja prsta prema tribini gde su najvatreniji navijači Crvene zvezde što je izazvalo burne reakcije na tribinama, ali i društvenim mrežama. 

Kevin Panter je ove sezone stigao u tabor Partizana kao najveće pojačanje. U dosadašnjem delu sezone pokazao je mnogo, ali je jedini cilj crno-belih titula u ABA ligi. Ipak, ni Amerikanac nije mogao da pomogne četi Željka Obradovića u prvom meču koji je Zvezda ubedljivo dobila, a Panter je utakmicu završio sa samo 15 poena!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

a jel nije sramota da to pises ,nije on to dzabe uradio tako da ne seres puno u tom pisanju

ratko

pre 1 godinu

i neka je ,kada su olos od gledalaca mogli da vreedjaju Takvu legendu kao sto je Zoc neka im je pokazao ,isto kao i u fudbalu njima je idol Terzic mafijas i idiot ,a pljuju po Draganu Stojkovicu koji je jedan od zvezda i koji je jedan koji je doprineo da se cuje za Zvezdu. Neka vam je na cast

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija